GamzeAkova Alyaveannesi1 bizim acıkınca ağlamaktan ortalığı inletiyor. Seninkide alışır yakında gecmis olsun tekrar
Mineltoygar Alyaveannesi1 daha bugün doktor kontrolümüz vardı 37 günlük oğlumu geceleri artık kaldırmamam gerektiğini acıkınca zaten uyanacağını doktorumuz söyledi, bn de artık kldrmayacağım
Alyaveannesi1 Mineltoygar dün kaldırdım canım ben ne bilim korkuyorum hala kan şekeri düşer diye bugün ellemeyim bari . Ne zaman acıkıcak bakalım 🙂
Alyaveannesi1 Edali2602 çok teşekkür ederim canım benim bende düzene oturtmaya başlayayım o zaman kilo da alır demi .
Edali2602 Alyaveannesi1 onu siz kontrol edeceksiniz canım uyandırma kesinlikle kendisi uyanınca besle yatmak isterse yatır geri ve 1 hafta bu şekilde devam et ve kilo kontrolünü yaptır baktın 200 gram almış bu şekilde devam et canım 🙏🏻
Mineltoygar Alyaveannesi1 her ihtimale karşı alarmımı da kurdum ben yine de 3 saat olarak, ama öncesinde ellemeyeceğim ben de
Berilsmom Alyaveannesi1 zaten onlar ne isterse o 🤓 ne zaman isterlerse emecekler be zamana isterlerse uyuyacaklar 🤗
ZelihAras Alyaveannesi1 oğlum bir aylıkken her ağladığında emzirdim gık dedi mememi verdim simdi 2 ay 19 günlük hala aynısını yapıyorum gık diyor hemen memede
Aysekemal26 Benim kızımda 46 günlük ilk zamanlar 2 saatte bir emziriyordum şimdi kendi uyandırıyor beni ağzını şapırdatarak 😊 yani kızım kendi saatlerini biliyor
Alyaveannesi1 Aysekemal26 dün benim ki de ilk defa beni kaldırdı ağlayarak acıkmış çok değişik duygu 😍
Edali2602 Sedat80 Merak etme canım Bebekler zaten ilk dakikalar da boşaltıyor göğüsleri daha sonrasında kendilerini güvende hissettikleri için memede uyuyakalıyorlar ya da zaman geçiriyorlar bende 10 dakşkadan fazla emzirdiğimi hatirlamam
asaf-ask Alyaveannesi1 ne zaman istediyse emzirdim bu bazen 5 dk da bir bile oldu. İlk 3 ay böyle geçti sonra kendisi araları uzattı zaten
koncuy69 asaf-ask benim kızımda 3.5 aylık meme araları uzadı normal değil mi. Annem normal önce ki haline gitme dedi.. Iki üç saate uzar dedi..
Alyaveannesi1 asaf-ask işte hep ya aç kalırsa diye korkuyorum dün bende bıraktım kendi acıkınca ağladı
Eminer Alyaveannesi1 bnm bebegimde 1 ay 5 gunluk gece nezamn uyanirsa ozamn emziriyorum genelde 3 saat uyuyor fazla uyuduguda oluyo gunduzleride oyle 2 yada 2 bucuk saat uyuyo oyle emziriyorum yani kendi nezamn isterse emziriyom
koncuy69 Alyaveannesi1 Canim bense hic saatli vermedim. Biraz sarılığı vardı sınırdaydı ona rağmen yapmadım çünkü gündüz uyumayan bir bebek hala öyle. Sürekli emiyordu. E gece de benim de dinlenmem lazım o ne zaman acıkıp uyandıysa o zaman emzirdim. Çok şükür kg boyu vs bi sıkıntı yok şimdilik..
asaf-ask koncuy69 normal canım tabi ki gün geçtikçe uzayacak çünkü midesi büyüyor ve artık daha uzun süre tok kalabiliyor 😋 benim o 5 dk da bir emzirdiğim oğlum şimdi 8 aylık beni görmediği sürece 5-6 saat emmeden duruyor beni görünce iş değişiyor tabi 🤦🏼♀️