Deepmom Alyaveannesi1 7 ay boyunca sık kusan bir kziim vardı sonrasında tık diye kesildi siz sadece dikkat edin uyku arasında kusma tehlikesine karşı
MerveGedik Alyaveannesi1 suan 2 ay 13 günlük en son 13 gün önce 6035 gramdi canım doktorumuz ayina göre cok iyi dedi
Edali2602 Kızım 43 günlük ve bende basından beri hiç bir şekilde uyandırmadım önceden 2 saatte bir kendisi acıkınca uyanıyordu şimdi işe 3 4 saatte bir acıkınca uyanıyor ve kendi düzenini oturtuyor böylelikle 🙏🏻
Alyaveannesi1 Edali2602 hemşireler bana 2 saatte bir emzir diyip durdu sarılık olmasın diye korkuttu o korku kaldı bende benim ki de uyanmıyordu aksilik
Edali2602 Alyaveannesi1 Bende sağlıkcıyım ve saat kavramını çok önermiyorum kesinlikle önemli olan çocuğun zamanla kendi düzenini oturtması ki yeri gelir yarım saatte bir geri gelir 4 saatte bir emmek ister tamamen bücürlerimizin keyfine bağlı onun için akışına bırakın 🙏🏻 aç olan çocuk susmaz zaten kilo alımı da güzelse 1 ayından sonra çocuğa kendi düzenini oturmasına izin verin ☺️
GamzeAkova Alyaveannesi1 oglumunda kilo alimi iyi dr 3 saatte bire cikar beslenme saattini yavas yavas uzat demisti. Ama oglumda 3 saatte olmadan uyanıyor uyandikca besliyorum yaoacak birsey yok.
Alyaveannesi1 Edali2602 çok teşekkür ederim canım benim bende düzene oturtmaya başlayayım o zaman kilo da alır demi .
Sedat80 Bebişlerimizi onlar istediğinde emdirelim tmm ama tek bir göğsümü maksimum 10 dk emiyor. Ortalama 3 saatte bir. Bu yeterli mi sizce ? 1 ay 7 günlüğüz bizde.
Edali2602 Sedat80 Merak etme canım Bebekler zaten ilk dakikalar da boşaltıyor göğüsleri daha sonrasında kendilerini güvende hissettikleri için memede uyuyakalıyorlar ya da zaman geçiriyorlar bende 10 dakşkadan fazla emzirdiğimi hatirlamam
Berilsmom Alyaveannesi1 zaten onlar ne isterse o 🤓 ne zaman isterlerse emecekler be zamana isterlerse uyuyacaklar 🤗
GamzeAkova Alyaveannesi1 bizim acıkınca ağlamaktan ortalığı inletiyor. Seninkide alışır yakında gecmis olsun tekrar
Mineltoygar Alyaveannesi1 daha bugün doktor kontrolümüz vardı 37 günlük oğlumu geceleri artık kaldırmamam gerektiğini acıkınca zaten uyanacağını doktorumuz söyledi, bn de artık kldrmayacağım
Alyaveannesi1 Mineltoygar dün kaldırdım canım ben ne bilim korkuyorum hala kan şekeri düşer diye bugün ellemeyim bari . Ne zaman acıkıcak bakalım 🙂
Edali2602 Alyaveannesi1 onu siz kontrol edeceksiniz canım uyandırma kesinlikle kendisi uyanınca besle yatmak isterse yatır geri ve 1 hafta bu şekilde devam et ve kilo kontrolünü yaptır baktın 200 gram almış bu şekilde devam et canım 🙏🏻
Mineltoygar Alyaveannesi1 her ihtimale karşı alarmımı da kurdum ben yine de 3 saat olarak, ama öncesinde ellemeyeceğim ben de