Bernur_GT Kızlar bebeklerinize bebe bisküvisi veriyor musunuz veriyorsanız kaç aylık bebeklerinize bi de asıl veriyorsunuz??? :)
Ugggg Bernur_GT ben dört ay itibariyle verdim günde bı tane ılık suyla ezip verdim anne sütü almiyo sade mama yiyodu bide doymuyodu yavaş yavaş başladım
Gulnuraraserol Bernur_GT ben sabahları bebek bisküvisi peynir yumurta sarısı karıştırıp veriyorum doktorumuzda hayır asla verme diye bişey demedi
Babe Bernur_GT ben bugun kahvaltiyq basladim ceyrek yumurta sarisi 1 tatli kasigi labne peyniri 3 tane bebe biskuvisi.dktorum kahvaltilarina koyabilecegimi soyledi.
Karam Hdhdhsjsju bilmisler cok cnm onu verme bunu cerme bu bebekler n yiyeck n icecek anne sutu almayan ve mama icmryen bebekler n yapsn konusuyolar iste kendi dr ogluna 40 ciktiktn sonra inek sutu verdm diyo n yapim cocuk acmi kalsin
GUBILIK Karam benım cocugumda formul mama ile besleniyor. Sebze - meyve veriyorum. Un dahil etmiyorum. Arastırın biraz.
Bernur_GT Ugggg 6 ay 2 günlük bebeğim emiyor bebeğim sürekli günde 1 tane falan ezip vermek istiyorum ama çok mu zararlı olur herkes bişi söylüyor
Ugggg Bernur_GT kendi bisküvi yapanlar var zararlı diyolar ama ne yararliki herseyde bi sorun var. günde bir taneden bişey olmaz zaten 6 aylık mis kendin yapabiliyorsan öyle ver .verirsin bı rahatsızlık yada dokunursa vermezsin .
Bernur_GT Ugggg aynen yediğimiz şeyin hangisi yararlı ki hepsin de bişi var hepsini incelesek o zaman bebeklerimiz aç kalır :)
Ugggg Bernur_GT ben öyle düşünüyorum ilk evlendigim yıl kuzenimin oğlunun doğum gününe gitmiştim orda bı abla torunuyla gelmişti yeşil muhallebi gibi bişey yedirmeye calisiyodu merak ettim çocuk iki yaşlarındaydı bu arada neyse abla bu ne çok garip biseye benziyo dedim semiz otu hasladim rondadan geçirdim dedi ama çocukta kaciyo bu arada öyle diyince abla bu yenirmi yazık bu cocuga dedim bı anda:)
Emir29 Bernur_GT ben veriyorum devam sütünün içine katabilirsiniz ya da sıcak suyla yumusatip yogurtla karıştırıyorum ben bebegm cok seviyor o şekilde
Caglaa Bnm bebegm bazen mamasini icmiyordu içine bitane bebe biskuvisi koyuyordum. 5 ayliktan sonra ama. Aç kalicak degilya sonucta icmiyordu yoksa. Simdi 6 ay 13 gunluk bazen veriyorum yine. Ihlamurla ıslatıp 2 tane sabah kahvaltısında.
mutludilek [bilinmeyen] nası bisküvili misal cici bebe vermiyorum acayip şekerli doktora sorduk direkt hasta ediyor bebekleri dedi
Gozz Bernur_GT Ver canım sen verme diyenlere bakma.Ne yesin bu çocuklar? Ben bisküvi üzerine süt döküyorum mama haline getirip yediriyorum kaşıklaa