susunbebekuyuyo iremyy inanın diğerlerinden daha faydalı konuşmasına katkı sağladığını gözlemledim mesela 24 ayına kadar hiç denecek kadar az izlettim genelde şarkı dinletirdim ekran görmezdi şimdi kontrollü bi şekilde benim açtığımı izletiyorum genelde netflix ve youtube kids izliyoruz
Mommysharkdoodoodoodoo iremyy rica ederim ☺️ oğlum konuşmaya başladığından beri izliyor nisanda 3 yaşına girecek ben kısıtlamıyorum canı istediğinde açıyorum çünkü konuşması çok ileri seviyede.
iremyy Mommysharkdoodoodoodoo Ağustos’ta üç yaşına girecek oğlumda. Bende kısıtlamak değilde her sıkıldığında çözümü ekranla bulmasını istemiyorum sadece. Yani oyun kursun, farklı şeylerle vakit geçirsin, etkinlik yapalım, benimle oynasın falan istiyorum.. 🙈 Aslında yapıyor da zaten ama şimdilik bir bölüm şeklinde ilerliyoruz. İleride istesem de istemesem de artacak. Arada sırada animasyon filmleri izleyelim istiyorum ama o kadar saat oturur mu kestiremiyorum. 😅
iremyy susunbebekuyuyo Bende kontrollü şekilde, açtığımı izletiyorum. Yabancı dil konusu bende muamma. Nasıl başlasak falan diye ama istiyorum kesinlikle ikinci bir dili olmasını. Önceden bende ekran olmadan şarkı dinletiyordum şarkı. Söylediklerinize bakacağım, teşekkürler. 🌸
Noname21 iremyy evet eskiden sevimli dostları falan izlerdi artik onlarin izliyor çizgi film falan izlemiyor Ben gözleri bozulmasın diye daha çok vermiyorum artık ama artık TV ye bağlıyorum daha iyi oluyor
Mommysharkdoodoodoodoo iremyy oturmaz benim oğlum da oturmuyor çok uzun 2 saat çocuklar için. Benim oğlum da fazla izlemez ama izleyince bunları izliyor. Bazen şarkı dinlemek istiyor. Dans etmeyi seviyor. Ama genelde boyama yapıştırma kesme işleriyle meşgul 😁
_atesbocegi_ iremyy benim ki bir ay sonra 2 si bitiyor baby TV diye bi kanal var ordakj bütün çizgi filmleri izliyor +niloya, doru ,ibi,maysa ve bulut, öykü ve masal,vlad anda nikita
susunbebekuyuyo iremyy ingilizce çok iyi biz şimdi kızımla alfabeyi melodik şekilde öğrenmeyi çalışıyoruz 28 aylık kızım g harfine kadar sayıyor 😁 çok çabuk kapıyorlar 🌹
iremyy susunbebekuyuyo Ben eşimi dürteyim bu konuda. Onun yabancı dili benden daha iyi. Birlikte başlasınlar bir şeylere. 😅 Çok sağolun.
iremyy Mommysharkdoodoodoodoo Kitap okuma, boyama, çizme işlerini seviyor oğlumda. İki saat oturma kesinliği yok zaten yeri geliyor ben bile oturamıyorum. 😂
Mommysharkdoodoodoodoo iremyy 😁 şimdi oğlumda yabancı dil merakı başladı bana aklınca ingilizce öğretiyor aferin öğrendin diyor 🙄
iremyy Mommysharkdoodoodoodoo Yaa çok tatlı 😂 Yabancı dil bende istiyorum ama bunu eşimle yapması gerek onun yabancı dilleri benden iyi. Başlasınlar biran önce. 🥲
Mommysharkdoodoodoodoo iremyy inanın pek fark etmiyor bilip bilmemek ben de sadece günlük sohbet edebilirim en fazla ama öğreniyor
MatmazelDeniz iremyy 3 buçuk yasindaki oglum nasreddin hoca rafadan tayfa nils ve ucan kaz kaptan kengi ve arkadaşları ibi oscar çöllerde köyün shauna bunları çok seviyor ve izliyor