Sevgipitircigi33 Kızlar bebeğinizi ne zaman kendi odasında yatırmaya başlayacaksınız yada ne zaman başladınız 🤔
Birsenkerim Sevgipitircigi33 martın sonunda memeden kesecem . nisan gibi çişe alıştırmayı düşünüyorum. 2 yaşını doldurduğu gün mayıs ayında da odasını ayıracağım
Nesrinsrky Birsenkerim ilk oğlumda kıyamadım ayrı oda da yatırmayı fakat şu 7 yaşına girecek gece yatağından çıkıp benim yanıma yatıyor ikiz kizlarim 11 aylıklardı odalarını ayırdığımızda şuan 21 aylıklar çok memnunum
Klymeneninatlasi Feyzosunannesi bende yaşına girince odasını ayırmak istiyorum ama emmeye kalkıyor nasıl olacak bilmiyorum daha 4 var gerçi ama 😔
Nazzgedikk Minnakkkkk gece uyanınca nasıl yapıyorsunuz peki benim ki 9 aylık olacak biz de odasını ayırmayı düşünüyoruz ama gece uyanıyor onu nasıl aşacağız?
Birsenkerim Nesrinsrky aklı erdikçe daha da zorlaşıyor sanırım bu yatak ayırma felan.. Emdiği için kıyamıyorum bende uykuya biraz düşkünüm benimde kolayıma geldi bu şekilde ama eşimle rahat edemiyoruz. Sarılınca felan kıskanıyor uykusunda bile bizi ayırıyor 😂😂
Minnakkkkk Nazzgedikk bn 6 aylliken eğitim veridm bir yaşına kadar gece beslenmesi yaptım 1 yaşından sonra onuda kestim gece bir sıkıntısı olmadigu sürece kalkmaz Allah’a şükür ama 6 aylık olana kadar çok çektim
Feyzosunannesi Klymeneninatlasi benimki 18 aylık hala gece emmek için uyanıyor artık memeden kesene kadar sabretcem 😂
nur-nr_123 Sevgipitircigi33 16. Ayda ayırdım 24 aylık şuanda iyiki diyorum ama daha önce ayıracktımda odamız yoktu o zmna kısmet oldu
Klymeneninatlasi Feyzosunannesi hadi ya 🥲 ben 8. Ay atağından çıktık hemen yatağı ayırdım haziranda da odasını ayırmak istiyorum umarım başarabilirim 🥲 babasına kalsa ilkokula kadar bizim yanımızda yatabilirmiş 😒