Megaa Ya kızlar ben bir türlü güzel şal bağlayamıyorum yüzüm uzun naptıysam içime sinen bir şekilde bağlayamadım var mı önerilerinizi.
Tatlican Megaa Bende şal yakıştırmiyorum yüzüme eşarp cok guzel oluyor oyuzden devamlı esarp kullaniyorum.
Megaa Saafie Canım ben şekil vermekten bahsettim yani bağlıyorum normal ama olmuyor yani güzel durmuyor hele sabit asla😒
asell03 Topuzuhu bence düzgün olmuyor oda kötü gösterir önce topuzunla başla onu düzelt zamanla bulursun zaten yüzüne oturanı 😽
Saafie Megaa Tmm cnm anladım sni kullanıldığın şalın kumaşıyla alakalı olabilir,tok duran şallar var Fresh scarfs sayfasına göz atmanı öneririm 🌸
asell03 Megaa topuz hani biraz yayvan oldumu biraz daha tok duruyor şal saçım kısayken topuzuma 2tane tülbent yapıyordum onuda böyle yanlardan boşlaştırıyordum güzel duruyordu
MerveKayraTugra Ben şalın bir tarafını kısa bir tarafı uzun bırakıyorum kısa bıraktığım tarafı diğer tarafa alıp iğneliyorum uzun tarafta sarkıyor youtubeden bakabilirsiniz
NazliHilal asell03 ben de saçımı kısa kestirmek istiyorum ama başörtüsünü yaparken nasıl olur bilemiyorum tülbent falan da sarmadım hiç daha önce içi süngerli boneler varmış ondan alıp denesem mi
Megaa Saafie Deletedmom636262 https://imgyukle.com/i/E5o96q Bu görseldeki gibi örtmek istiyorum mesela ama yok olmuyor
Deletedmom636262 Megaa çok basit aslında neden yapamıyorsun ki video şalları da var onları da izleyip yapabilirsin