2-Cocukannesi Kızımın adı Esila 2. Kızıma Eslim adını vermek istiyorum sizce nasıl olur düşüncelerinizi paylaşır mısınız🙏🌸
buselidunya 2-Cocukannesi Eslim ismini hiç duymamıştım, başka isim var mı kafanızda bunun haricinde☺️
2-Cocukannesi 2-Cocukannesi birtutamsac hayır bildiğim kadarıyla googlede yanlış yazıypr instagramda gerçek anlamları yzan sayfa var orda eslem googledeki anlamıyla alakasız zaten eslem çok selametli erkek demekmiş😊
buselidunya 2-Cocukannesi Almira da güzel bir isim, ay ben de olsam bayağı araştırırdım heralde ya duyulmamış isimleri severim tabi kızımın adı Zeynep Duru ama olsun😄
birtutamsac 2-Cocukannesi kızımın adı Elif o gerçek yazab sayfa Elif e de erkek ismi diyo güvenmeli miyim 🤣🤣
2-Cocukannesi buselidunya Duruyu düşündük ama esilayla uyumsuz ve 2 isim istemiyorum tek başınada gerçekten adı kadar duru oluyor ben biraz daha içindeki harfleri yumuşak söylenen istiyorum🌸
2-Cocukannesi birtutamsac güveniyorum veya kesin öyle demedim bildiğim kadarıyla dedim bunda gülünecek ne vardı?
buselidunya 2-Cocukannesi Anladım, Eslim ismi daha bi hoşunuza gittiyse o da olabilir hem duyulmamış değişik 🙈
Dincer-Efe1 2-Cocukannesi Eslim ismini hiç duymamıştım kulağa çoook hoş geliyor ve ablasıyla çok anlamlı 🌺 birde size zahmet ins. Sayfa adı verebilir misiniz merak ettim de
2-Cocukannesi Dincer-Efe1 isimlerin gerçek anlamları sayfanın ismi happy momda birçok anne ordan bakarak karar veriyor bende merak edip bakmıştım:)