Selver003 Ben de kamuda rehber öğretmenim. Şu an ücretsiz izindeyim ama döndüğümde ben de süt iznini kullanmayı talep edeceğim. Bizim müdür de biraz değişik biri. Ama hiç kusura bakmasın bu benim yasal hakkım. Yani bence süt izninizi kullanmak için elinizden geleni yapın. Sizin zaten var olan hakkınızı müdür sanki lütfediyormuş gibi davranamaz. En fazla bir iki mırın kırın eder, acil bir şey olursa gider rapor alırsınız o günlerde. Hem belli mi olur belki sizin çalışma yeriniz değişir belki de onun. Benim bir arkadaşım sırf bizim müdür değişik biri diye süt iznini kullanmadı müdür beyin umrunda olmadı kızın yaptığı fedakarlık. Okulda kimin sesi çıkıyor, kim hakkını savunuyorsa ve sivriyse onu el üstünde tutuyor hatta ve kim sessizse ondan büyük fedakarlıklar bekliyor. Elbette müdürünüzle büyük zıtlaşmalara girin demiyorum ama hakkınızı savunun diyorum. Bebeğinizi bırakma konusunda da sizi çok iyi anlıyorum. Yani başka bir alternatifiniz olsaydı eminim onu kullanırdınız. Yoksa da mevcut durumda elden ne gelir. Kendinizi suçlamayın. Annelik delilik, insan bazen işi mi bıraksam diye bile düşünüyor ama en çok da çocuğunuz için bu devirde çalışmak şart. En başlarda bu duygular sizi baya yoracak ama eminim zamanla her şey normalse azalacaktır kaygılarınız. Hem belki size de çalışmak iyi gelecek. Eve geldiğinizde bebeğinizle daha iyi ve kaliteli vakit geçireceksiniz ki en önemli olan da bu. Zamanla var olan koşullarda da en kolay ve pratik yöntemleri oturtacaksınızdır hayatınızda. Kendinizi üzmeyin, size kocaman sarıldım güzel anne❤️🎈