watermelonlove Kızlar kızım son zamanlarda son gündüz uykusunu reddediyor ya zor dalıyor ya hiç uyumuyor direniyor yani 6 ay 28 günlük siz ne zaman 2uykuya düştünüz
Birkedibirbebekkkk watermelonlove bende hemen hemen sizinki kadarken 2 uykuya dusurdum. Asla uyumak istemiyordu uyutmaya calirsirken cok agliyordu. Uyanik kaldigi saat araligi uzamisti. İki uykuya dusurdum rahatladim. Sanirim sizin bebeginizde iki uykuya düşme sinyalleri veriyor. Deneyebilirsiniz.
Ortmenanne16 watermelonlove 6. Ay ikinci uykuya düşmek için ideal bir zaman toplam 2 uyku yapıp 3 saat uyuması ideal 🙏
watermelonlove Birkedibirbebekkkk uyku saatleri nasıl birde birden bire nasıl düşecem ya yavaş yavaş açın araları diğer türlü yorulur deniyor siz nasıl yaptınız
watermelonlove Efemin_Annesi 7-9arası 2 uyku sinyali verirmiş vermese de 10aydan sonra 2uykuya düşülmeli deniyor bende çözemedim sinyal mi veriyor çünkü son zamanlarda direniyor
kirmizibasliklikiz_ watermelonlove ben birden düşürdüm 2 uykuya. Normalde 8 de uyanir 9 bucuk gibi uyurlardi 3 uyku yaparken. Karar verdikten sonra 7 bucuk gibi uyandirdim 10 bucuk da uyuttum zor oldu ama direnmek zorundaydik
Yica Bizimde aşağı yukarı o zamanlara denk geldi. Son uykusunu yarım saat yaomaya baslamisti daha bırakmadan uyanıyordu. İlk uykuyu 15-20 dakika açtım. Sonraki uykuyu da o uyku yerine gece uykusuna geçtik. Hatta bazen biraz erken bile geçtim sonra zaten kendisi ayarladı
watermelonlove Yica nasıl saatleri şimdiki ile nerden baksam 1saat açmam lazım 2saat uyanık kalıyor uyku vaktini tüm güne yaymam için 3saat uyanık kalması gerek
Yica watermelonlove işte yavaş yavaş yapın onu. 2 sata 15 dakika 2 saat 30 dakika yapa yapa açtım. Şu an 9 aylık 3.5 4 saati buluyor uyanık kalma süresi
watermelonlove Şuan ki uyku saatleri sabah 9.30da mesela bunu 10.00a çekerek mi başlamalıyım yarım saat birden bire ağır mı gelir birde kaç saat uyumalı yine 3, 3.5 saat mi toplamda
watermelonlove Yica ya yavaş yavaş yapmak benim için sorun değilde 2.uykudan uyanınca gece uykusu arası birden bire çok açılıp yorgun düşecek onu nasıl hallettiniz
Yica watermelonlove biraz yorgun düşmesine müsade ettim diyelim 😅 ya da baktım çok kötü erken yatırdım o gün. Birde gece uykusuna kaçta geçiyor
watermelonlove Yica 20.00 de geçiyor 2uykuya geçince muhtemelen 15 dk uzatma ile başlasak 15.45 civarı uyanacak arada nerden baksan 4 saat var
watermelonlove Deryaoz uyumak istemiyor gözünden uyku akıyor ovalıyor ama hiç uykusu yok gibi de enerjik kucağımda dört dönüyor ayağını çekiştiriyor çorabı çıkarıyor pijamasını çekiyor kafayı kaldırıyor yere koysam dönmez kucağımda dönüyor etrafı izliyor tospiiğim tam da benim onu uyutup yemek yaptığım saat uğraş ki uyusun sonuç ya uyuyor ama direnerek zorla e bu sefer uyanma saati geliyor o uyuduğunda ya da hiç uyumuyor bile bugün uyumadı uyku saatine kadar uykusu geldi bu kez ben uyutmak istemedim çünkü gece uykusu sıkıntıya girecek o yüzden post açtım acil duruma el koymalıyım
Yica watermelonlove anladiiim. Benim bebeğim 7-7.5 gibi geçiyordu gece uykusuna. İşte buna 6.5 da filan izin veriyordum bazen. Ama.soyle de birşey var eğer son uykusunu uyumuşsa ki bu 2 saat sürüyordu. Normal şartlarda gün içinde 2 saatte uykusu geliyorsa 3-3.5 a kadar dayandığı oluyordu. Belki sizde son uykusuna 2 saatte değilde 2.5 saatte yatirabilirsinjx
watermelonlove Yica peki bu aralık açmayı kaç gün sürdürdünüz mesela yarın 9.30 değilde 9.45de uyuttum bu kaç gün sürmeli 10.00a geçmek için
watermelonlove Ortmenanne16 şuan 3.5saat uyuyor 1.5-1.5-30dk ya da 2-1-30dk gibi 3 saat az gelmez değil mi bende bunu düşünüyordum ne kadar uyumalı aynı mı diye bugün geçiş yapmayı düşünüyorum umarım doğru birşey yapıyorumdur
Egeberk Ortmenanne16 benim bebeğim 6. Ayina girdi uykuya cokkkk direniyor ama gözleri falan kaşınıyor huysuzlasiyor hadi biraz daha tutayım öyle uyutayim diyorum ama 2 saat uyanikta kalsa uykusu 40 dakikayı geçmiyor çabuk uyanınca çabuk uykusu geliyor bu yüzden çok sık uyutmus oluyorum gün içinde ne yapıcam ya :((