Deletedmom_36 Marinedeniz Bizde gorumceme bilezik alicaktik 3 ay var dugune allhtan cumartesi gunj almisiz 1000 lira falan zarara ugrardik heralde bugune biraksaydik.
Marinedeniz bikerem ben aslnda suan savas cikti diye aldim canim bitcoin duser altin artar dedim ama sagolsun bitcoinde benm bozmami bekliyormus onlar yukselise gecmisler smdi
Marinedeniz oksitosin ama baktim artiyor savasta cikti diye daha da artmadan alayim dedim ama ben sanssizim gercekten bu para konusunda
Marinedeniz aksam_ ben kisa zamanda kar edip bir kismini gonlumce harcamak istiyorum ama yok olmuyor ne kriptoda ne altinda ne de dolarda yuzum gulmedi
Marinedeniz Sevgipitircigi33 altini dusukten mi almak istiyorsunuz? Bana soyleyin alayim hemen dussun 🤪😅
Marinedeniz Sevgipitircigi33 espri yaptim canim ben altin alir almaz dususe gecti de eger altinin dusmesini istiyorsaniz bana soyleyin ben altin aliyim hemen dussun anlamnda ddm🥲🤓
oksitosin Marinedeniz internetten mi alım yaptın, artacak ama düzeltmelere gidiyor biraz inmeler olıyor moral bozma o zaman beklemeye devam
Marinedeniz oksitosin evet canim online bankaciliktan aldim ins beklicem artik ztn kriptodan zararda ciktim daha da zarara girmeyik diye
oksitosin Marinedeniz işte böyle zamanlarda alım satım yapmak doğru degil özellkle mobilde makas aralıkları da fazla oluyor yani.. Neyse nasip artık😁
Marinedeniz aksam_ aslnda kriptoda al sat yapsaydim sdimiye cok kar etmistim ben bekledm bekledm durdum dustu cikti dustu cikti sonra dustu baktm yine halen ayni yerdeyim sattim gectim gina geldi