bikerem Marinedeniz fazlasiyla artar,gecmiste de ani yukselip dusunce subat sonu mart ortasi diye dusunulmustu artislarin. Ekonomistler de bu yonde konuşmuştu. Biz de burada defalarca konusmustuk oyle de oldu,bu 1 ay onemli
Marinedeniz bikerem aksam_ birprensesannesi_5050 ya ben alinca dustu de 914 ten aldim az once bir baktim 849 olmus savastan dolayi bari dedim orda degerlendiriyim ama benin almami bekliyomus gbi dustu
Marinedeniz Yerfistigininannesi evet artmasi istemek degil de param eridi gidiyo kripto da degerlendiriyim dedim bir arpa boyu kadar yol alamadim tersine zarar ettim bugun altin aldim 914 ten 849 a dustu ya :/
Marinedeniz Aklimdasin ya bugun gun icinde dustu de iki kurus param nasil degerlendircegmi sasirdim ne yapsam ters tepiyor
bikerem Marinedeniz sabah 9 da poyasalar acilir her zaman sabah daha pahali olur,bir onceki gune nazaran
aksam_ Marinedeniz altın uzun vadeli yatırım aracı, hemen bozduracaksanız zaten zarar edersiniz illa ki ama uzun zaman sonra bozdurursanız net kar
oksitosin Marinedeniz yanlıs zamanda alım yapmışsın 900ü geçecek diyorlar ama bu kdar tepe noktadan almak çok riskli
Deletedmom_36 Marinedeniz Bizde gorumceme bilezik alicaktik 3 ay var dugune allhtan cumartesi gunj almisiz 1000 lira falan zarara ugrardik heralde bugune biraksaydik.
bikerem Marinedeniz 15 kasimda 22 ayar bilezigin gramini 505 tl den aldim,simfi 820civari. Altin uzun vade isidir,kisa vadede az meblaglar alim satim da bile zarar edebilir
aksam_ Marinedeniz mesela ben aylar önce gramı 760 dan almıştım. Bi ara 500 e kadar düştü bozmadım duruyor şimdi ise 850 900 arası gidip geliyor uzun süre bozmayı düşünmüyorum
Marinedeniz bikerem ben aslnda suan savas cikti diye aldim canim bitcoin duser altin artar dedim ama sagolsun bitcoinde benm bozmami bekliyormus onlar yukselise gecmisler smdi
Marinedeniz aksam_ ben kisa zamanda kar edip bir kismini gonlumce harcamak istiyorum ama yok olmuyor ne kriptoda ne altinda ne de dolarda yuzum gulmedi
Marinedeniz oksitosin ama baktim artiyor savasta cikti diye daha da artmadan alayim dedim ama ben sanssizim gercekten bu para konusunda