Girlpower Yica uyandıkça su verdim lıkır lıkır da içti yani şimdi hala uyanınca veriyorum 1-2 kez uyanıyor 1 suluk su bitiriyor 😂
Yica Girlpower ya denedim ben. O zamanlar 7 aylıktı sabki etinden et koparmış gibi ağladı. Diyorum acaba küçüktü de ondan mı öyle. Bir daha mı denesem
Pasa27 Girlpower Maşallah bnm oğlumda 12 aylık olucak inşallah bzmkide düzelir bişeyler yptnzmi dzlmesi icin
Girlpower Pasa27 hiçbir şey yapmadım uyku eğitimini denesem mi diye düşünmüştüm ama o kadar zor gelmişti ki gözüme hem öyle ağlarken bırakamazdım hem de o süreç için enerjim yoktu şükür kendi kendine oldu olan🥳
Doga_24 Girlpower 11 aylık kızım var gündüz hiç uyumuyo gecede sürekli uyanıyor geçecek dedim biri gerçekten çok bunaldım 🥲
Pelloo Girlpower Mama hiç vermedim, aklı başında yemek yese akşamları karnını iyice doyursa gece emmeye kalkmaz. Düzelir inşallah dört gözle bekliyorum.
Girlpower Pelloo benim kızım da formül süt ve 1 yaş üstü devam sütünü ağzına bile sürmüyor ama hipp in kaşık maması var Elmalı yulaflı sütlü onu yatmadan yediriyorum severek yiyor sabaha kadar acıkmıyor 😊