[silindi] Merhaba kızım 7bucuk aylık dün dr götürdüm biraz gribi var diye iburamin verdi dün 2çay kaşığı kadar verdim akşam. Sabahtan beri ateşi 37bucuk bu şurup ateş yapar mı ki? Kullananlar söylesin lütfen 😑
Aesma [silindi] bende dün 10 aylık oğlumu götürdüm bizede iburamin zero verdiler 37,2 oldu sonra düştü hemen 36lara ilaçlamı alakalı bilmiyorum ama 😟
Mrvalptmr [silindi] iburamin normalde ateş dürücü etkisi de var . Muhtemelen vucudunda enfeksiyon var bugün ateş yapmaya başlamıştır ilaçla alakalı değildir . Ateş devam ederse tekrar doktorunuza gidin bence tedavi planınızı değiştirebilir
Melekannem [silindi] Ateşi gün boyu devam ederse ve yükselirse enfeksiyona baglı da olabilir bir tekrar gözükün derim tabi insallah gecer 🙏
Icot [silindi] merhaba , iburamin etkisi çok güzel bir ilaç. Soğuk algınlığı , grip ve üst solunum yolu enfeksiyonlarında öksürük ,balgam sökücü ve ateş düşürücü olarak veriliyor asıl amacı ateş düşürmek bence o yapmamıştır.
[silindi] Aesma yaaa size de geçmiş olsun bizim dün ateş yoktu aslında ama bugün şuruptan sonra oldu yan etkisinde de yazmıyor aksine ateş düşürücüymüş zaten. Bir de bizim dişler patlayacak acaba ondan mı çıktı ateşi şurup vereyim mi vermeyeyim mi kafam karıştı
[silindi] Mrvalptmr dün ateşi yoktu zaten soğuk algınlığından dolayı verdi şurubu bende akşam verdim sabah çıktı ateşi birde diş çıkacak belki de ondan anlayamadım