Bugram_5 Ecrinbzkrt ayyy valla şuan içim pırpır oldu istiyorduk da bakalım yarını zor edicem sanırsam 🤭
Aselbalininannesi Ecrinbzkrt Allah bağışlasın kuzunu inşallah canım benimki baya köpürdü ben şimdi naneyi yemedim mi
Bugram_5 Aselbalininannesi yarın beklicem kuzum eşim dersem şimdi heyecanlanır yarın yapar öyle derim artık varsa 🤭🙈
_YanakReisinAnnesii Sda16 aynı şeyi bu sabah yasayan ben 😒 ama sanmıyorum ya doğruluk payı olduğunu 😂
_YanakReisinAnnesii Bugram_5 ay yok tövbe de 😂 daha 10-12 gün önce adet oldum ama yine de panik halindeyim her ay olduğum gibi tabi ki , kasıklarım da bir batma vajina da bi ağrı saplanma oluyor ara ara 🥺
Bugram_5 _YanakReisinAnnesii ayyy aynı durumdayım her ay oldum adet ama işte köpürdü ya içimde bi his vardı ama işte bunu yapıncada daha da kıpırtı oldu bide işte dediğim digi üstüne görme denilen bi olay var adet oluyorsun hamileykende bi kaç kişilede karşılaştım aslında böyle 🙈
Yade012 Aselbalininannesi bence böyle saçma sapan şeyler denemek yerine şüphen varsa 1 gün daha bekler test alır yada kan testi verip sonucu öğrenirsiniz.
Aselbalininannesi Noname21 sen bir dene ise yararsa söylersin bakarız uslubunada dikkat et benimle konuşurken
Semaab Aselbalininannesi ben çamasır suyu ile öğrendim ve tanıdıgım birçok kişi daha. Fakat şöyle birşey var kimya laboratuvarında calısıyorduk ve orada saf çamasır suyunda test doğru cıkıyor markettekiler yanlıs sonuc veriyor
Aselbalininannesi Semaab çok teşekkür ederim canım ben hadi deneyipte sonrasında hamile olduğunu öğrenen varmı merak ettim
Semaab Aselbalininannesi cevrem de herkesde saf camasır suyu ile yapılan testte doğru sonuc aldık dediğim gibi.