Deletedmom_49 Aselbalininannesi gerçekten hamile çıktım diyen olursa inanicak misiniz sonuca? Lütfen inanmayın böyle şeylere. İdrar asitli olduğu için köpürüyor hepsi bu🙏
Aselbalininannesi Deletedmom_49 daha önce adet gecikmelerimde yaptım kopurmedi ama ilk defa bunda oldu bende internetten gördum yapım dedim benimde çok inanasim gelmiyor ama şuan testte alamıyorum içim içimi yiyor😌
Deletedmom_49 Aselbalininannesi gerçekten hiçbir haklılık payı yok o olayın inanın. Ben oğluma hamileyken 3 gün gecikmisti ama görseniz nasıl kasigimdan aşağı doğru bir şey cekiliyodu sanki. Ara ara oluyordu. 4. Gün test yapmıştım çıkmıştı 4 haftalık hamileymişim. İstiyorsanız hayırlısıyla nasip olsun inşallah 🌸
Aselbalininannesi Deletedmom_49 çok teşekkür ederim hakkımızda hayırlısı olsun 3 yaşında bir kızım var olursa başım gözüm üstüne
Sda16 Aselbalininannesi temizlik sonrası klozete çamaşır suyu dökmüştüm sonrası tuvaletimi yaptım köprüdü. Test içim dökmedim o ay gebelik dusunuyorduk Daha önce okumuştum çamaşır suyu ile gebelik testini. Ertesi gün test yaptım pozitif çıkmıştı. Tesadüfen o sekilde öğrendim diyebilirim
Aselbalininannesi Sda16 gerçekten mi ? Bende hep dökerim kullanırım daha öncede defalarca yaptım bu yöntemi hiç kopurmedi ilk defa bunda böyle oldu planlı değildi gecikmem olduğu için yaptım hayırlısını versin rabbim
_YanakReisinAnnesii Sda16 aynı şeyi bu sabah yasayan ben 😒 ama sanmıyorum ya doğruluk payı olduğunu 😂
Ecrinbzkrt Aselbalininannesi evet cnm 2gun gecmıstı test almamıstım netten arastırıp bır bardak ıcınde denedım kopurdu yanımda calısan hamıle olmayan arkadasıma denedım hurafemı dıe onda hıc kopurmedı ve bır kac kez emın olmak ıcın yaptım daha sonra test yaptıgım hamıleymişim🥰😁 suan 21 aylık🤲🏻
Aselbalininannesi Ecrinbzkrt Allah bağışlasın kuzunu inşallah canım benimki baya köpürdü ben şimdi naneyi yemedim mi
Bugram_5 Ayy bende şu üstüne görme diyorlar ya o şekil gibi hissediyorum adet oldum ama bu ayın 13 de ama içimde öyle bi his vardı hani adet oldum diye test almadım ama şuan denedim köpürdü 🙈🙈
Bugram_5 Ecrinbzkrt ayyy valla şuan içim pırpır oldu istiyorduk da bakalım yarını zor edicem sanırsam 🤭