Prensinannesi20 Regl olmama bir hafta var ama mide bulantılarım çok.gebelik test yaptım normal olanından ama ikinci çizgi silik ve soluk renkte çıktı fikir alabilirmiyim acaba !!!
Prensinannesi20 929621 https://www.img.gen.tr/image/Rvd bu şekilde ama bugün çok bulantım var acaba erken gebelik testi yapsam belli olurmu
929621 Prensinannesi20 ayyy baya baya var gibi yani kanda daha önce belli olur idrara daha sonra onun için silik büyük ihtimalle
Prensinannesi20 Aybuke 2 yaşında oğlum var onunla gidemedim bugün sağlık ocağına gidecektim bir test daha yapayım hafta sonuda geldi
Aybuke Prensinannesi20 aynen o zaman bir test daha yapın ben çok gebelik testi yapmış biri olarak bu marka teste çok guvenmesem de burda belirgin bir pozitif çıkmış ama kan vermeden kesin diyemeyiz
Prensinannesi20 Aybuke önerdiğiniz bir marka varmı acaba ? erken gebelik testi yapsam daha iyimi olur sonuçta adetime altı gün var daha
Prensinannesi20 929621 evet istenilen bir gebelikti oplum beşinci yılda kalmıştı tedavisiz iki defa tutunamamıştı bunun bu kadar hızlı olması ve daha önce olumsuzluk yaşadığım için pek sevinemedim ondan tedirginim.
Aybuke Prensinannesi20 en güvenilir olanlardan biri prodictor erken gebelik testi öneririm ama onlarda şimdi çok pahalanmistir tamamen beyaz kaset testlerden de yapabilirsiniz labaquick artimed vb