Thesra Ceyda Nesquik mi yapmayın lütfen minnacık bebeye verilmez 🌸Yukarı daki arkadaşımızın dediği gibi keçiboynuzu unu veya özünü kullanabilirsiniz daha besleyici ve vitaminli olur
Tontisimm Devam sütü 1 yaşından sonra verilmiyor mu🤔 9 aylık bebek formül mama yafa anne sütü almalı bence ayrıca nesquık zararlı sonuçta şekerli bişey
Ceyda Tontisimm Tontisimm siz turkiyede dwvam sutu mu mamamı dıonuz aptamile ben pek anlamıyorum biz burda mama dıyoruz ama normal sut degil yani bildiginiz toz sut mama aptamil veriyorum anne sutune ykın olandan ama malesef içmiyor ondan once baska marka verıyordum onuda içmiyor bakalm dişten galiba anlamadım inş geçer
Thesra Janss Önemli olan adının havuz olması içeriğiyle ilgilenmiyoruz oda kabuldur 3+1 havuz senin ev sanırım o vakit
Thesra Janss Camili havuz en sevdiğimiz😬😬 Benim de geldi tatilim o zaman önümüzdeki hafta içi İstanbul denizinde serinliyim🤷🏽♀️İkimizin yerine şarkısı eşliğinde sen de dinlersin beraber yapmış kadar oluruz sanki birazcık belki😆😝
maymay Ceyda yok canm yememeye başladıysa 1 hafta surer geçer bizim öyle oldu bi hafta bi ay gibi geliyo tabi de