Ceyda Merhaba anneler bebgim devam sutunu içmiyor 10 gundur bende nesquik koyup içiriyorum anca bu şekilde içiyor sizce 9aylık bebek için nesquik iyimidir cok kararsız kaldım yardım 😔
Janss Ceyda Keçiboynuzu unu da kullanabilirsiniz . Bol şekerli 🤦🏼♀️ Hiç sağlıklı olduğunu düşünmüyorum .
Meryemmtemev Ceyda ben 4 yaşındaki ogluma bile cok nadir alıyorum bence başka bi çözüm arayın keçiboynuzu tozu gibi daha 9 aylık bebişiniz yazık😕
Meryemmtemev Ceyda ben 4 yaşındaki ogluma bile cok nadir alıyorum bence başka bi çözüm arayın keçiboynuzu tozu gibi daha 9 aylık bebişiniz yazık doktoruna sor cikolata aromalı mamaşsr var 1 10 yaş için belki izin verirse kullanablrsn 😕
Ceyda kelebekkk emziriyorum ama sutum fazla yk tadımlık yani o yuzden devam maması verıorum 10 gundur onuda içmio şaşırdım çok zayıfladı 10 gunde maf oldu
Janss Ceyda Keçiboynuzu unu hem tatlı hem de kakao renginde . Belki sever . Hurma özü de katabilirsiniz . Pekmez denediniz mi ?
kelebekkk Ceyda süt arttırıcı çaylar var onları içebilirsin ise yarıyor ezaneden al süt arttırıcı damla
1mom1baby Ceyda nesquik yerine cicibebe koyabilirsin kaşıkla içirmeyi deneyebilirsin nesquik için çok küçük sağlıklı değil doktora sorabilirsin. Neden zayıfladı merak ettim ek gıda yemiyor mu sadece anne sütü mama mı içiyor
Ceyda 1mom1baby malsf cici bebe koydum pekmez koyduk nafile ek gıda yiyor evet ama emzrıordum ve ek olark devam sutu yabi mama verıordum cnku sutm ck az glıor gunde ıkı kez anca ve doktor süt içmesinin ek gıdadan dha onmli oldugunu söyledi o yuzdn smdi sutte içmior o yuzdn baya zayıfladı
maymay Ceyda dış çıkarıyorsa hic zorlama benimkide öyleydi kafayı yioduk şimdi düzeldi biraz dış patlattı alır kilo ne kadar yemek isterse o kadar ver harap etme kendini
Ceyda maymay evet diş cıkarıo peki cok uzunmu surdu bn belçikada kalıorum turkıyeye gidicem 20gun snra bu cocuk sur içmezse nsl ypıcm bılmem
maymay Ceyda hero babynin hem biberon hem kaşık maması olan bi kutu var onu cici bebeyle karıştırıp yedirmeyi dene bizimki sevmişti o donemde onu yemişti hem kilo da yapıyo pirinçli olduğu için
maymay Ceyda yok canm yememeye başladıysa 1 hafta surer geçer bizim öyle oldu bi hafta bi ay gibi geliyo tabi de