Asenaeylul Nursimababy umarım yanlış biliyorsundur çünkü hepinizin kan grubu kesinse çocuğun babası eşin olamaz yanlış anlama 😕
esrefiMahlukatAnasi Nursimababy biyoloji dersinde gördüğüme göre mümkün değil, bebeğinizin kan testi karışmış olabilir, tekrarlatın isterseniz.
Nursimababy Yagmuralmila kovkak değil canım ben o zaman esiminkini yanlis biliyorum gelince bi sorim o zmn
Asenaeylul Nursimababy ee ama ısrarla sen eminim kesin dedin ben napıyım yani sana anlatmak istediğim kesinlikle olamaz
Yagmuralmila Nursimababy kötü anlamda demiyor çocuktan eminseniz sizinse ve siz 0 iseniz baba uygun olmuyor bu durumda onu anlatmak istemiş
hellomom Nursimababy sizin ve eşinizin ailede negatif varsa negatif gen gelmiş olabilir. Ama eşiniz ab ve siz 0 iseniz bebeğin ya a ya b olması gerekiyor. Sıfır olamaz. Birinizden birininki yanlış bakılmış olabilir mi?
AgentMom Yukarda arkadaşlar bahsetmiş ama kan grubu AB ise eşinizin ya sizin ya bebeğiniz kan grubu yanlış yazılmış olabilir. Burada biri daha böyle yazmıştı bir arkadaş kanlar tutmuyor dedi tekrar test yaptırdı kızının kan grubuna yanlış bakılmıştı. Bence sizde tekrar baktırın. AB ise ya A olur ya B sizin 0 ise. Başka seçenek yok.
Nursimababy AgentMom esime sorcam ztn benmi yanlis anlamisim anlamamissam gidip kizma bidaha kan testi yaptiricam
Nursimababy Yagmuralmila tamam canım ben kendi grubuma baktirdim ama esim baktirmadi babamin kanini tasiyorum dedi ab fedi diye anladım ben ondan sasirip sordum ztn ama o hanfendinin dmeek istedigi imaya bak
Yagmuralmila Nursimababy yok ima etmemiştir kötü niyetle .. eşine sor bende merak ettim ya A ya B yada 0 olur başka olamaz zaten ☺️ negatif olması normal ikiniz pozitif olsanız da
Asenaeylul Nursimababy imada bulunmuyorum yanlış anlama dedim sana durumun ciddiyetini anlatmak istedim olamaz diyoruz ısrar ediyorsun
Nursimababy hellomom sorcam ztn dogruysa yarin gidip kizima kan testi yaptircam allah korusun bsy olsa yanlış kan verirler
Yasolinne Nursimababy Tam tersi olsa, siz ikiniz negatif olsanız bebeğin pozitif olması mümkün değildi ama bu şekilde, siz pozitifken bebeğin negatif olması mümkün. Ama sizin kan gruplarınızda bi sorun var, Rh larda değil de…