Almilasmoms 929621 ben iban yazmadım pttye yattı ordan aldım. Bilgim yok o konuda pttden de alabilirsiniz
Kelebek1407 Durukusunannesii ne olarak başvuru yapmıştınız? Ve nereden başvuru yapılıyor durumu zayıf olan tanıdığım birisi var çok zor durumda ona söylemek isterim.
Almilasmoms Kelebek1407 e devlet sosyal yardım hizmet başvurusu e devleti yoksa kaymakamlıkta aynı başvuruyu saglıyor
Erdgngulcann Durukusunannesii banada başvuru kabul edilmiştir diyo ama doğalgaz yardımı olarka yapmistm
elis-eymen Durukusunannesii boşuna gitmeyin e devletten PTT ödeme sayfası var yatan yardım varsa oraya dusuyor. Bakın yatmıs sa cekersiniz
Durukusunannesii elis-eymen ptt ödemelerinde bisey cikmiyo ama sosyal yardim sorgulamada 700 tl yatmış gozukuyo anlamadm
1Melodi Durukusunannesii biz kiradayiz eşimin iş yeri pandemi nedeniyle iş yerini kapatmıştı para yok pul yok bizde basvurduk bizi uygun görmemişler ablamın evi var o başvurmuş hem para hemde erzak kolisi getirdiler şaka gibi 🤣
Durukusunannesii 1Melodi ya evet nasıl ve neye göre veriyorlar anlamyrm bizde pandemide eşim çalışmadı bizede vermediler şimdi calisiyo ben çalışmıyorum verdiler bence kafalarına göre veriyorlar
Yusufcukum Tecrubelianne ne kaç günü 5 ay oldu basvurunuz değerlendirmeye alındı dedi hala devam aynı 1 sene bekleyen bile var