ezonunannesi_41 Kızlar korse satıyorum termal korse 44beden alan olursa fiyat uygun tutacam az kullanıldı
Beken halimeymen17 evet detox ama isim vermek yasakmis burda o yuzden yazamiyorum cok iyi geldi bana sutumde kesilmedi gayet guzel sekilde sabah lahvaltidan yarim saat once iciliyo istah kesiyo susatiyo ve terletiyo
Beken Bsradskran zayiflama cayi kahvesi de var zaten detox yazarsaniz internete cikar kahverengi kare kutu var o kahvaltidan yarim saat oncr iciyosunuz istah kesiyo susati ve terletiyo ben deli gibi yemek yerdim simdi az yiyorum sutumdede kesilme yok
Tatli06 Beken ay sizden cayin ismini nasil alabilirim bi doktor adi var fe. İsmi ku. soyismi onun detox cayimi acaba
tenceretavakuskana halimeymen17 cok emzırıyorum😂 o bı yana aktıf bı ınsanım zaten sureklı hareket halndetım cok yesemde emzırme ve cok harkettle kaptyorum onu galıba
Cinarberkk halimeymen17 valla ben birsey yapmadim aslinda 44 kiloyla hamile kaldim 64 kiloyla dogurdum 20 kilo aldım suan 52 kiloyum ki okuz gibide yiyorum he
Beken Tatli06 fo. Basliyo x bitiyo canim internete yazarsan cikar kahverengi kare kutu icide turuncu kucuk paketler var
defne_mom Bende 55 kgyle hamile kaldım 67.50 la doğum yaptım bebeğim 3620 dogdu 11 aylık şuan ben 66 kg yum veremiyorum gibi göbeğim önde gidiyor sinirlerim bozuldu😔😔