Beken halimeymen17 ben detox kullandim artik emziren anneler 3 aydan sonra kullanabiliyorlar bebegim 6 bucuk aylik kullandim sutumdede azalma olmadi cok sukur 16 gunde 6 kilo verdim hala kullaniyorum 60 la basladim kullanmaya suan 52 yim
smeyyed Aklimdasin valla ben de her gün yediğim abur cuburların haddi hesabı yok emdiği için enerjim kalmıyo sanırım vücut sürekli tatlı istiyor
Aslandogu5238 31 Kg aldım 3 kg gitti o da bebe 3 kg doğdu gerisi duruyor bir gram BİLE veremedim çocuk 5 aylık şuan
Aklimdasin smeyyed evet 🤦♀️ Bende aynı sekilde. Gebelikte aşermedim bu kadar bazen yedıgıme kendim şaşıyorum. Yemediğim zaman elim ayagım titriyor. bebek emdikce bizde tükeniyoruz😂
Pingca 20 kilo aldım, doğumdan sonra sadece 5 kg vermiştim. Emmiyor benim kızım. Şu ana kadar dikkat ederek bi 5 daha verdim. 3 aylık kızım şuan. 10 kilo duruyor hala. Dikkat ederek yürüyüş yaparak gider diye düşünüyorum. İnşallah tabi ☺️
Serife3304 halimeymen17 benim bebeğim 22 aylık ben hamileyken 18 kilo aldım doğumdan sonra da yedikçe yedim ve doğum kilolarımı veremedim tabi şu an veriyorum aralıklı oruç diyetiyle. Eğer bebeğiniz küçükse ve emiyorsa bunu fırsata çevirin derim şahsen ben pişman oldum çünkü bebek emerken kilo vermek daha kolay. Benim oğlum da hala emiyor ama tabi eskisi kadar çok sütüm yok. Eğer biraz dikkat ederseniz hemen verirsiniz. Aralıklı orucu tavsiye ederim kesinlikle diyette değil gibisiniz ben diyet yapamayan biriyim yemek yemeyi çok severim ama bana bile rahat geliyor
Beken Bsradskran zayiflama cayi kahvesi de var zaten detox yazarsaniz internete cikar kahverengi kare kutu var o kahvaltidan yarim saat oncr iciyosunuz istah kesiyo susati ve terletiyo ben deli gibi yemek yerdim simdi az yiyorum sutumdede kesilme yok
Bsradskran halimeymen17 emzirerek ve yediklerime dikkat ederek verdim şuan 4 -5 kg vermem gerekiyor gebeliğimde en son bakmadım ama kesin 20-25 kg almıştım korkuyordum tartıya çıkmaya
Beken halimeymen17 evet detox ama isim vermek yasakmis burda o yuzden yazamiyorum cok iyi geldi bana sutumde kesilmedi gayet guzel sekilde sabah lahvaltidan yarim saat once iciliyo istah kesiyo susatiyo ve terletiyo