Jelibon Beybiberen ben kullandım 3,5 ay. Bir yan etkisini görmedim ama içeriği temiz değilmiş doktoruma sorup farklı marka aldım.
Nisan2019 Beybiberen bebeğe göre degisiyo bence arkadasim kullniyo 3.5 aylik gunde 6 7 kez kakasini yapiyo
Almila2602 Sağlık ocağının verdiğini kullandğmzda 4_5 günde bir dışkısını yapıyordu çocuk doktorunun verdiğini kulşanmaya başladm 2 günde bazen günde yapıyor
Beybiberen Almila2602 evet bugünden itibaren kullanmayı bırakıcam.çünkü bebeğim sadece anne sütü alıyor nasıl olsun kabız
SevdaNurumm Ben kullanmadım iceriğinde aycicek yağı yağı. Dr muz ocean mumy 400 önerdi onu kullanıyoruz zeytinyağı iceriği.. Kabzlk vs yapmadı 👍
Serrasra Beybiberen içeriği temiz değil. Kimyasalsız alternatiflere bakın derim. Ben wellcare 400 kullanıyorum bebeğime. Sadece zeytinyağı ve d vitamini içeriyor. Koruyucusuz şekersiz tamamen temiz
blzylcnsy benim bebeğime 4 aylık bu ay demir ilacına da basladı doktorumuz. fırsat bulup d vitamini alamamıştım sağlık ocağının verdiğini kullanıyordum içime sinmiyordu. dün bende wellcare 400 aldım içim rahat içeriği temiz diye
yildizcihan Beybiberen yan etkisinj gormedim kabizlikta yapmadi. Demir ilaci kabizlik yapiyor diye biliyorum. Zaten bir sure kullanmadim unuttugum icin insallah bi sikinti olmaz 😞