Skn233 Adetim 8 gün geçti.. 5 gün geçtiğinde erken gebelik testi yapmıştım negatif çıkmıştı. Bugün de test yaptım tek çizgi diye attım çantama annemden eve geldiğimde testte 2. Çizgi vardı 🤦🏻♀️ Ama 1 2 saat geçmişti üstünden başına hiç böylr birşey gelen var mı https://resimyukle.io/r/72YC8tsvoW
elifizm Skn233 kaç dakika içinde çıktı bu çizgi acaba. 10 dk içindeli çizgi doğru oluyor, ama yarın tekrar denemeni öneririm
Ozgeruya Skn233 aynı şeyi bende yapmıştım. Test yaptim 2 dk bekledim çıkmadı bişey yok dedim kenara koydum aksam olunca bakayim dedim 2.çizgi vardi emin olamadim sonra tekrar yaptım bu sefer bekledim çıktı
Umut_ebru13 Skn233 benimki de oýle olmuştu akşam yaptım tek çizgi sabah teste baktım tesadüsen iki çizgi var di şimdi 5 aylık hamileyim 😂
Skn233 arkadaşlar kan testi verdim dün fakat negatif çıktı. Bugün sabah açıklanmış . Ben 10 gündür adet olmuyorum ama ne yapmalıyım 🤦🏻♀️ Aopan kürü mü yapsam napsam acaba Skn233 MerveAkty Ozgeruya gurbet_gelini12 Deletedmom5447 arinm Brgl ZeynepNurten Bebegimicin1 ZeynepNurten Umut_ebru13 ZeynepNurten Ozgeruya elifizm Skn233 elifizm
Brgl Skn233 benim böyle oldu tek çizgiydi çöpe attım 1 2 saat geçti merak edip bakayim dedim silik cizgi vardı şuan 2 buçuk yaşında oglusum
gurbet_gelini12 Skn233 evet yengemin öyle ydi yaptı tek çızgıydı bir 10/15 daka bekledi bişey çıkmayınca çöpe attı kardeşimin içinemi doğdü ne olduysa bir saat sonra tekrar çöpe gidip bakmış tı iki çızgi cıkmıs tı şuan kızı 2 yaşında😂😂
Alperinannesiii Skn233 var ben ilkte çıkmayınca kuruma çizgisi sandım sonra gene baktım Bikaç gün sonra hop hamileyim 5 haftalık 🤣
elifizm Skn233 geçersiz oluyor o zaman ama bende bu testi kullanıyorum negatiften pozitife dönmedi hiçbir testim siz yine de bşr daha yaparsınjz
ZeynepNurten Skn233 benim başıma geldi hemde 2 defa ilk negatifti 1-2 saat sonra silik bi çizgi vardı sonra emin olmak için sabah ilk idrarla demnedim ve çift çizgi çıktı
Skn233 Ozgeruya ya bide çok fazla geciktim . Bu kadar sürede çıkardı hemen hamile olsam testte diye düşündüm
Skn233 ZeynepNurten yaaa böyle birşey yaşarsam inanılmaz sürpriz bi gebelik olacak benim için 🙄 keşke 2 test alsaydım ya
Ozgeruya Skn233 tekrar deneyin. Ben çok yaptim test hic birinde sonradan 2.çizgi çıkmamıştı hamile kaldigimda çıkmıştı bnce hamile olabilirsiniz
ZeynepNurten Skn233 yarın işk işin bi test daha almak olsun bu sefer istersen erken gebelik testi al yada direk kan ver en net o kan sonuç verir
arinm Skn233 ewet bizim bi tanıdıgn başın ageşmişti diğer gün teste baktığında çift çizgiydi ve hamilydi