Deletedmom_41 Elvinmeva ben biraz arastirdim 12. Ay sicramasi en agirlarindan diye geciyor cidden bizide sarsti
ikikoalaanasi Deletedmom_41 inşallah kendine teselli ver geçecek ve hatırlamayacağım bile bu günleri, özleyeceğim diye. Ben böyle motive etmeye çalışıyorum kendimi 😁
Deletedmom_41 ikikoalaanasi Tarkanin sarkisini acip dinliyorum alttan alttan kendimi oyle motive ediyorum bende 😬
BurcuBrc Deletedmom_41 ya benim kızımda 11 ay 20 günlük 4 diş cikariyor her seferinde 1 ay önce doktora götürdüm huzursuz gece ağlıyor uyuyamıyor diye. Yine 4 diş geliyor dedi. 1 i patladı 9 dış oldu .ama hala mız mız 3 u siskin halde gece ya da gündüz uykusunda ağlıyor sürekli dış de etkili uyku gerilemesi de başladı sanırım anlayamıyorum hepsi karıştı birbirine 😂😂
Deletedmom_41 BurcuBrc Aslinda bende bu dusuncedeyim takvimde atak haftamizdayiz, ilk kez boyle uykuda gerilemeler yasadik yani uyku gerilemesi, dis gelme ihtimalide var ortaya karisik oldu sizin anlattiginiz gibi🙁
BurcuBrc Deletedmom_41 bir aydır her gece böyleyiz zaditen ver rahatlar dedi az . Calpol ya da dolven sürekli kullanmak istemiyorum zararlı bir yandan ayy ne yapacağımı şaşırdım dişleri zorluyordu zaten ama 1 ay oldu uykusuz geceler 😭
homosapiens Deletedmom_41 12 ay 22 günlük bebeğim 11 aylıkken bozuldu hala tam anlamıyla düzelmedi ama eskiye göre çok iyi
buselidunya Deletedmom_41 15 aylık olucak , 1 yaşına girdiğinden beri uyku düzenimiz yok, kayıp🥲 Çözüm bulursan bana da söyle hahssh
buselidunya Deletedmom_41 Valla diş de çıkardı halâ da çıkarıyor bunun da etkisi var eminim, belki sizin de öyledir 🥺
Deletedmom_41 buselidunya Ya varya hani dis gorsem tamam diyecegim hani sebep bu gececek her turlu ama atak mi gerilememi cidden hangisi anlam veremiyorum hersey bir anda tepetaklak oldu.
buselidunya Deletedmom_41 Aynı durumdayız vallahi, bu diş mevzusu da eklendi iyice mahvolduk bence diş de olabilir bazen hiç anlamıyoruz diş mi ne ise 😒