EsleminAnnesiiiii35 Rabiamhmt bana neden çıkmıyor ya gün içi kaç kez profile girip güncelle yaptınız banada çıksinn😵
NurY RabiamhmtŞu anda yayında olan bir Denebunu kutusu olduğu için profil güncellemeleri geçici olarak yapılamamaktadır. Bu ne demek .
iki_prens_annesi NurY yani yayindan litu kalkana kadar sorularla oynayamzsinz demek sadece bonus sorularla degisklik yapilablir
_atesbocegi_ NurY kutunun eline ulaştıktan sonra guncelleyebilirsin şuan adına hazırlanan bir kutu var
NurY BAL_EVLAT16 indirmiyorsun googleden git canım bilgileri doldur her ay bazılarına kutu çıkıyor ücretsiz
Mavilii Ya bisey sorucam. Bunlar için ücret oduyormsunuz? Ve o uygulama ücretli bir uygulama mı? Bazen burda denk geliyorum ama hiç girip bakmadım. Suan daha çok merak ettim ama lütfen beni bilgilendirirmisiniz🙏
Mavilii NurY ya ben adres guncelleyemedim. Saçma sapan şeyler çıkıyor. Ben şehir merkezinde yaşıyorum bulunduğum yerin adresini yazıyorum kabul etmiyor. Sizde de öyle birsey oldu mu?
MerveAlaca67 tumaypir hiç anlık anket geldi mi size doldurdunuz mu öyle bir bölüm açılmış ya bana da çıkardı ama henüz çıkmamış da acaba ankat doldurmadım ondan mı merak ettim
Minnakelifim03 MerveAlaca67 aynen ondan çıkmamıştır bende yeni gördüm anlık anketii görüp hemen doldurmak lazımmış Oray dolduranlar çıkıyormuş kutu şans daha yüksek oluyor