bloggeranne Mery103 valla bişey yapmıyorum kendime uygun olanları seçiyorum bir ara baya çıkmadı hesabı sildim tekrar üye oldum
Mery103 bloggeranne bende seçtim duruyor öyle kaç aydır çıkmadı merak ettim canım olmadı yeniden üye olurum bakalım ☺️
Sunkiss Bana bir aralar her ay kutu çıkıyordu kutu anketinde bu ürünü önermem seçeneğini seçtim küstüler galiba artık çıkmıyor 🤣🤣
beyazkelebegim bloggeranne üyesi olmasıda ayrı bi dert %100 olması için illa bişey eksik gösteriyor 😁
anataraf1leoparbenim bloggeranne hiç göndermiyor kutu sıkıldım iyice yeni hesap açtım 3 ay önce onada gelmedi 🥺şu pile bayıldım ya gelse keşke
Minnakelifim03 bloggeranne çok iyi urunler cikmis. Banada borusu soru gelmiş. Yarın çıkar insaallah kutu
bloggeranne Nurgrvn hayır hiç bir ücret ödemiyrosun tamamen ücretsiz gönderiyorlar ben satmıyorum denebunu diye bir site var oradan çıkıyor
bloggeranne Minipekka gelirini yüksek yap ben öyle yaptım geri kalanında kendime göre işaretledim gönderiridimde baya ekran resmi alıyor zor olur buradan