Adasssss Durumoms artık görmeden inanmıyoruz okdar çok balon var ki piyasada😂 bakalım şunun şurada Cuma ya ne kaldı 😂
HtcBelis Durumoms Balonlar artık kafa yaptı bana başım dönüyo 🤪 Yine de her duyduğuma inanıyorum. 😁 Cuma da gelmez şimdi 🙄
Almilam Durumoms hayırlısı olsun inşallah ya. Dün akşam biri paylaşmış açıklandı diye uykudan eşimi uyandırdım meğerse yalanmış😒
Deletedmom275 Durumoms Bunun resmî yazı olduğunu düşünmüyorum. Önüne gelen kendi kendine bir şeyler yazıp paylaşıyor. Yanlış anlaşılma olmasın, lafım size değil bu yazıyı yazana.
Durumoms Almilam bende hemen karıştırdm eşimin telini gruptan yazıyorlar genlde 🙆♀️ Ama dünkü bolanmuş😌
[silindi] Durumoms off hiç deme valla bekle bekle bi hal oldum 😅😅 aslında burası çok rahat gitmek istemiyorum ama doğu da biran önce bitsin istiyorum🤦♀️
Durumoms [silindi] aynen bizimde ilk şarkımız geçen sene evlendk ve çıkmadı ev kurmadık bzde annemleyiz gidersek orda ev kurucaz inşallah 🙆♀️
Durumoms GzmM hadi yaa🙄 polisler zaten son dakikada öğrensin herşeyi hiç saygı yok ki oyalayıp duruyolar