Bebeğim 6 aylık. Bu süre zarfında 5-6 tane doktor gezdim. Kafama göre bulamadım. Bi tanesi hariç. Biri iyiydi ama ücreti 500₺ydi. Fazla geldiği için devam edemedik. Diğerleri lafı ağzını tıkıyor resmen. Hele bi tanesi çok kusuyor dememe rağmen beni sallamadı. 2 ay bebeğim kilo alamadan geçirdi. Benimde ilk bebeğim tecrübem yok. doktor daha iyi bilir diyerek onu dinledim. En son gittiğime bunu anlatacaktım reflüsü var dememle lafı ağzıma tıktı. Buda şimdi moda olmuş, her bebeğin tabiki reflüsü olur bırakın bunları falan yaptı. Umursamaz şekilde. Bende 2 ay kilo alamadı buda mı normal dedim. Hııı falan yaptı. Öncekilerde bir şey soruyorum bir şey söylemeye kalkıyorum lafı hep ağzıma tıktılar. Bide tersler şekilde söylüyorlar. Bana mı denk geliyo anlamıyorum ya. Hepsi özel hastanede, tavsiye edilen doktorlardı. 200₺ den aşağı muayenesi olmayan kişiler. Ben bişe soramicaksam neden o parayı veriyorum. Yani sorduğum şeylerde öyle saçma sapan şeyler değil. Mesela 4. Ayda 4-5 saate bir emiyordu. Normal mi dicem tam laf ağzıma tıkanıyor. Sinir olmaya başladım artık. Bi tek bana mı böylesi denk geliyo.