Rainnn Yürüteç zararlı diye düşünüyorum ama erkek bebeklerinizi yürüteçte ne kadar süre tutuyorsunuz ? Oğlum 5 aylık ne zaman almalıyım ne kadar durmalı ?
Tuba Rainnn benimde oglum 5 aylik, 6 ay itibaren oturtulabilir deniliyor. sanirim en fazla 30dk birakirim icinde
Rabiays Rainnn 8qylık oğlum var 7ayşıkken koydum mutfakta iş yaparken koyuyorum sadece ordan oraya koşturuyor
Annecik03 Rainnn ay bende cok kararsizim. Yitmeli olanini kullanin diyorlar ama daha yurmeyi bilmeyen bebek hem onu tutup hem nasil adim atacak diye dusunuyordum. Birde yurutec is yaparken fln cok iyi olur diye dusunuyorum. Ikilemdeyim imdat! 🤯
PrensesAnnesi1 Annecik03 aynen cok iyi oluyor 15 dk felan kizimi oyaliyor. Bende rahat yemek yiyebliyorum ve temizlik yapabiliyorum😊😊
Annecik03 PrensesAnnesi1 kac aylik kiziniz? Biz 5 aylik olduk yavas yavas alayim diye dusunuyorum ama dedigim gibi fazla ikilemde kaliyorum ne yapacagimi bilmiyorum
G_ADAN Rainnn yürütec almak isteyen arkadaslara tertemiz yürütec satıyorum hem arkadan itmeli ilk adım arabası oluyor cok temiz kiwi 3in1 sarı renk😂☝️☝️
PrensesAnnesi1 Annecik03 bende 5 aylikken bindirdim gayette iyi suruyor basta biraz duraksiyor anlamaya calisiyor sonraaa ucuyorlar😊😂 Bende sana bisey sorabilirmiyim piyanolu oyun halimi satiyorum ama resmini nasil yukluyebilirim bana yardimci olurmusun😊😊
Annecik03 PrensesAnnesi1 bakalim belki alirim. Ben picupload diye bi site var ordan yukluyorum genelde
Annecik03 PrensesAnnesi1 internete picupload yazin bi site cikacak oraya yukluyorsun sonra linki kopyala diyor kopyaliyorsun bura yapistiriyorsun 💛
Yagizmomms Valla 5.5 aylıkken aldım şimdi 7 aylık ama. 1.5 ayda toplasan 2 saat binmemiştir bey efendi. Çok çabuk sıkılıyor çünkü, boşuna para bide pahalo bsey almıştım oyalansin bende işlerimi yapıyim diye 😏