Olric11 gzd81 Teşekkürler hem diyet hem spor birde hırsızlık olayımız var onun stresi derken basenimden kurtuldum
Psikologanne00 Aralıklı oruç ile 1 -1,5 ayda 6 kilo verdim gece yemeği kestim öğlen sadece çay kahve sabah ekmeksiz bol yumurtalı kahvaltı akşam ekmeksiz akşam yemeği ile.
homosapiens gzd81 emzirdiğim için doyana kadar yedim öğlen sorun olmadı vermişim çok şükür siz de baya iyi vermişsiniz maşallah
Erdempasam gzd81 bende bugun boyle bir post acacaktim iyi denk geldi. Cok iyi vermissin canim bebegin kac aylikken basladin diyete ve sporla destekledin mi?
Aframkumsal gzd81 bende basladim 1hafta oluyor tartilmadjm ama verdigimi hissediyorum komsumda gorunce fark etti rejim yatigimj bilmiyordu bile 😂 ama diyetisyene gitmedim 100 kilodan 50kiloya düşen arkadasimdan tavsiye aldim
esraberra Aframkumsal nasıl bi tavsiye bizimle de paylaş ne olur ben de doğum kilolarımı veremedim bi türlü emzirme de olmadığı içim kaldı öyle 🤦🏻♀️🤦🏻♀️
mrv5556 gzd81 aralıklı oruçla 1 hafta da 1 buçuk kilo verdim . Şuan normal oruç tutuyorum borçlarım var diye. Aralıklı oruçtan önce de 10 gün yine normal oruç tuttum 1 kilo da öyle verdim. 2 buçuk kilo verdim toplam . 58.5 dan 56 ya düştüm ☺ hedef 52 . Günde 10000 adım atmaya çalışıyorum bide 2 gündür yapamadım sadece oğlum hasta diye bugün yine yürüyüşe çıkacağım ☺
Aframkumsal esraberra valla canim benimde emzirme kesildi kilom kaldi oyle ama yaza kadar kesin vermeliyim ozelden yaz istersen anlatayim 🥰