Ayse_nurzeliss Kızlar kizim 6 bucuk aylik mama sandalyesi almak istiyorum. Bulunduğum şehirde 3 dükkana baktim yok.. Internetten sipariş vermek istiyorum ama ne alicam , nasil olsun hiç bir fikrim yok. Tecrübeli annelerden fikir istiyorum 🙏
MomKukuleta Ayse_nurzeliss ben e bebekten en ucuz olanı almıstım 85tl idi 5ay önce. Beyaz ön masasında hayvan şekilli memnunum. Gidip inceleyip bakmıstım. Gönül ister Cok pahalısını alayım cocugum içinde otursun sallanmasın bile masası ama düşündüm bi kaç ay kullanacağım mama sandalyesine o kadar para veremem. E bebek tavsiye ederim.
Linamommmm Ayse_nurzeliss baby plus mama mia pembe olanı aldim o kadar güzel ki her fonksiyonu çalışıyor aslında ıkea antilop alacaktım ama bu daha çok hoşuma gitti
unkurabiyesii MomKukuleta bir kaç ay kullanmayacaksınız ki sizinle masaya oturana kadar kullanacaksınız. Bi kaç gün önce post açıldı bununla ilgili görmediniz sanırım. Sizin aldığınız gibi bi ürünle bebeği devrilmişti ve çok pişmandı hanımefendi. Size de tavsiyem aynı şeyi yaşamadan bir tık daha kalitelisine geçmeniz .
Ayse_nurzeliss MomKukuleta alacağım şeyin bi kac ay değil uzun vadede kullanmak istiyorum o yüzden ne kadar agirlik taşıdığına genişliğine enine boyuna araştırıyorum. O yüzden bu kararsizligim
Mommyass Ayse_nurzeliss ikea antilop taş gibiii… diger pilsan vs cok dandik cocuk hareket ettiginde devrilecek gibi oluyor sakın almayın
unkurabiyesii Ayse_nurzeliss bütçeniz nedir bilemiyorum ama sakın ucuz bir şey alıp zaten fazla kullanmayacağım idare etsin yeter demeyin. Daha gecen post açıldı burada mama sandalyesinde sallanıp yana devrildi diye üstelik kemerle. Öyle bir kaç ay da kullanmayacaksınız en az 2-3 yaşı var ki bebek hareketlenip ağırlaştıkça sağlam bir şeyin ne kadar önemli olduğunu anlarsınız. Bütçenize göre lütfen en iyisini almaya çalışın özellikle plastik ayak olmasın 😊 ben stokke steps kullanıyorum
Ayse_nurzeliss unkurabiyesii hersey bebegim için 😍 uzun zaman sonra olunca benim için çok kıymetli 😗 tabi ki en iyisini almaya çalışacağım bunun için bütçe ayırdım bi köşeye önemli olan benim için fiyati değil kalitesi kullanımı umarım gönlüme göre bisey bulabilirim sonuçta görmeden alicam 🥺
S_x_w Ayse_nurzeliss çok yer kaplamıyor temizlemesi kolay..güvenli sağlam..daha önce de yatar olanlardan kullanmıştım bu yüzden onlara göre daha kullanışlı bana göre
unkurabiyesii Ayse_nurzeliss ikea antilop herkes yazmış ama o da ucuz plastik ve pek rahat değil. Bütçeniz varsa stokkenin ya da skip hopp un mama sandalyelerini bir araştırın derim😊