SedaUmut171121 Hanımlar atak haftasindayiz uyumuyo sürekli kucağımda bırakınca agliyo iş yapamıyorum evde tavsiyeniz var mı
gossipannee SedaUmut171121 bizde 8.hafta atağındayiz surda durayım belki yararıma bir şey görürüm hep huzursuz gündüz uykusu yok cani isterse çok cani isterse az mama içiyo sürekli kucakta durmak istiyo 🤦🏻♀️
SedaUmut171121 1Beybiletto diğer atak haftalarında bu kadar fazla değildi şimdi uyumuyo kucağımda uyuyo bırakınca uyaniyo
SedaUmut171121 gossipannee 8. Hafta atağında çok fazla çekmedim hafif atlattık ama bu atak çok başka durmuyo evi toplayamadim hiç birşey yapamadim bunaldim cok
Didem21 gossipannee benimde aynı ya dün gündüz uyudu akşam huzursuz du bugün de tam tersi gündüz uyumadı şimdi yattı besin alerjisi de var diyet yapıyorum ben acaba kaçak mı oldu diye düşündüm sonra atak haftası olduğunu gördüm
Cereninkuzusu3011 Baakpnr- ya ben bu atak haftalarni bı turlu hesaplayadim 39m haftada doğdu şuan 3 aylık bende bı iki gündür atakdan şüpheleniyorum acaba atak haftasındamiyiz
1Beybiletto SedaUmut171121 aynı canım burda sabahleyin bende post açtım hemen hemen aynı herkesin yaşadığı özel bir durum değil yani sabretcez nabalim
LiyaVeEce Bizde 3. Ay atağındayız suan ne emmek ne uyumak istemiyor gün boyu kucakta ve suan covid pozitif bende onda da var sanırım hepsinin huysuzlugu var benim psikolojimi bozdu
1Beybiletto SedaUmut171121 inşallah en zorlandığım bu oldu atak işinde bakalım şu meşhur 4. Ataginida sabırsızlıkla bekliyorum 🥲