Aysktr Kızlar kızım 3 aylık diş belirtileri nasıl olur suan diş belirtisi var gibi bende 5 aylıkken cıkarmısım diş çok ağlıyo huzursuz bugün cok kaka yaptı ishal gibi bide emziği ısırmaya calısıyo benden gitmiyo bırakınca ağlıyo falan bunlar belirti mi?
Deepmom Aysktr 4 aylıkken kızım çıkardı ama bu huysuzluk rutininse baya sürdü cikaricagi hafta vücuda göre başı sıcak uykusu sürekli bolunuyordu ve dış eti baya şişmişti
Tuba444 Aysktr belkide 4 ay 22 günlük burdaki yorumlarda kulak çekiştirme felan diyolardı bizimki de sürekli burna kaşınıyo gibi yapiyo erken sanki iş için ama bilemedim uyku da bile yapiyo artık
Meralminahalil Aysktr benim kızım 7 26 günlük daha yeni çıkardı ama 4 aylıkken başladı diş çıkarma belirtileri
Aysktr Deepmom normalde huysuz değil ama dün ile bugün sabahları öyle bir ağlıyo ki afallıyorum kolay kolay sakinlesmiyo bide
Aysktr GUBILIK her bebekte belirti aynı olmaz biliyorum ama acaba sizin belirtileriniz neydi var mıydı
Meralminahalil Aysktr elleri sürekli ağzındaydı ne bulsa ağzına götürüyordu 😊 eline ne versem ağzına götürüp diş etlerine sürüyodu 😊 patlıcanın çok büyük faydasını gördüm tabi 7 ay olunca çıkarabilidi dişinin bi tanesini
Aysktr Meralminahalil anladım bizimkisi emziği kemirir gibi ağzında ısırmaya calısıyo oynuyor emzikle 😄
Aysktr Meralminahalil genetik faktörün etkisi var mıdır acaba bende erken cıkarmısım bir iki gündür huyu suyu değişti bugün de bez sayısı artınca diş etine baktım beyazlasmıs ve üste göre sert olunca ben dişe yordum umarım baska bir derdi yoktur dün uzun ugraslar sonucu calpol vererek susturabilmiştim
Meralminahalil Aysktr bence etkisi olabilir mesela bende diş çıkarırken aşırı derecede çok zorlanmışım maalesef kızımda da aynı şey var çok zorlanıyor 🙄 ve aşırı sinirli diş çıkardığından beri
Merveedd Aysktr 5.5 aylıkken oğlum iki diş birden çıkardı ben hiç anlamadım çıktığını tesadüfen gördüm sürpriz oldu😊ama salyası çok fazlaydı ve herşeyi ısırmaya çalışıyordu hala öyle
Aysktr Merveedd inanır mısınız uyuyo uyanıyo emiyor gazını cıkartıyorum bi süre sonra baslıyo ağlamaya saat 7 den beri böyle diş mi yoksa baska bi derdi mi var gerçekten çözemedim suan 😔