Ays0 Mervolii hemen sorun çünkü doktorlar 2. Ve 4. Ayda öneriyor ama bazen 3. Ve 5. Ayda da yapılıyor eğer 3. Ayın icindeyseniz belki etkisi vardır benim bilgim yok ama ogrenmenizden zarar gelmez
_YanakReisinAnnesii Mervolii 3 ay ve 5 aylar da olan rotarix adlı rota aşısı da var bir an önce sorup yaptır umarım yararı olur 🙏
Aysgl_Asya Kuzeyinko merhaba . Bu rotavirus ve menenjit aşısı nerde yapiliyo kaç aylıkken olması lazım acaba. Bize sağlık ocağı hemşirenin bahsetmedi bunlardan hic
Aysgl_Asya Mervolii Al benden de o kadar. Hemşirenin hiç bahsetmedi bu asilardan ! Burda duyuyorum bende bebeğim 2 ay 20;günlük
Aysegul93 Aysgl_Asya yaptirabilirisinz vakti geçmemiş sağlık ocağına söyleyin eczaneden alıp orda yaptiriyorsnz
Ezgnrgs Rota virus aşısı sonrası bebeginde kanli kaka şikayeti yaşayan oldumu. Biz yaşadık 3 hayat gibi bi süre sonrası geçti. Merak ettim
Ovaliko Ezgnrgs besin alerjisini çok tetikleyen bir aşı o yüzden böyle bi tepki aldınız büyük ihtimal
sedanur4004 Mervolii yaptırabilirsin canım 2 doz olanı da var biz 2 dozluk yaptrdk ilki 3. Ay içinde ikincisi 5. Ay
Caglamm Han-0603 her ay aşı olduk inanın paravermesiğimiz ay yok ve çok pahalılar. Onun için isimlerini bilmiyorum tam olarak doktorunun bir sistemi var orada bakar sana söylerim