Zebe Zeynepsmomm google’a sivilce neden çıktı diye yazsanız da kanser çıkıyorsunuz. Moralinizi yüksek tutun doktora gidin bence
BenMathilda Zeynepsmomm kan değerleriniz düşmüştür. Ablam topuğunda geçmeyen ağrıyi googleladiginda google ona da topuk kanseri teşhisi koymuştu
honeyybee_ Zeynepsmomm kanser oyle basit degil kan testi verin anormallik.varsa baska testlerde isterler
-Mimi- Zeynepsmomm Bu semptomları bir doktora bile sorsan tahlil test ver der. Bi doktora mı gitsen? Burada ne denmesini bekliyorsun?
Pimpiriklianne07 Zeynepsmomm 3 4 gün bende böyle olmuştum idrar yolu enfeksiyonu cikmisti mutlaka bi dr a görünün..
Zeynepsmomm lalbg olabilir panik atak vardi ama cok değildi dogumdan snra baya duzelmistim hatta tamamen ama nedeni bu olabilirmi onu bilmiyorum
lalbg Zeynepsmomm muhtemelen. Yani mide bulanmasının falan nedeni olabilir mi bilmiyorum ama evhamlarınız onu gösteriyo. Ablam anksiyete ve panik atak hastası oradan biliyorum. Google’a sormayın böyle şeyleri kan değerleriniz düşüktür ciddi bi şey yoktur eminim☺️
Gonulll Zeynepsmomm tove yarabbım beden hep en kotusunu dusunuyorsunuz allah esırgesın belkı mıde rahatsızlıgın var baska bırsey belkıde zıhınsel bı rahatsızlıgın var sıtres sınır yorgunluk bunlarda tetıkler google amcaya cok guvenme gıt bı doktora
Filtrekahvelianne2 Zeynepsmomm googlede başım ağrıyor yaz 2 günlük ömrün var der kiz bu bende her zaman oluyor bu zamana kadar ölmediysem dahada taş düşse kafama ölmem 😂😂
Sblatc Zeynepsmomm Google de her ağrının sonu kansere çıkıyo. İnternete bakıp boşuna kendinizi üzmeyin
Deletedmom789 Zeynepsmomm benim de 1 aydır devamlı midem bulanıyor ama aklıma hiç kanser gelmedi. Strestendir o.
Zeynepsmomm Arkadaslar yarin gidicem sonuclarida burdan paylasicam insallah guzel yorumlariniz icin teşekkür ederim bi nebzede olsa icimi rahatlattiniz
Sonsuzmutluluk Zeynepsmomm bence psikolojik olabilir benimde çok midem bulanırdı endoskopi yapıldı parça alındı doktor diyeceğim tek şey kafandaki örümcekleri temizle dedi.
Theodora Zeynepsmomm Bi ara sicak su torbasiyla yasiyordum sicagin temas ettigi yerler morarmisti. Internette bi aratayim neymis sebep dedim Kan Kanseri cikti😒 Allah askina her bulanti kanser olsa oohooo isimiz var. Yapmayin bu kotulugu kendinize😅