Minikprens cokcocuklu bende belliyim şurda çiğköfte hasreti çekiyorum resmen sütüme bulaşır diye tek ısırık göz hakkıyla yetiniyorum 😂
Gfrn cokcocuklu bence de ama ben çiğköfte yemiştim sanırım ya benimde eşim hamilelikte yemedin ye demişti ☺️
xrem Valla ben hamileykende yedim hemde bi oturuşta 2 dürüm şimdide canım ne zaman isterse yiyorum hatta canım ne isterse onu yiyip içiyorum. Bebişim çok şükür sağlıklı ve hızla büyüyor.
cokcocuklu YK_ xrem deletedmom4842 etsiz yedim zaten ne kadar acısız da olsa kendi acısı varya süte gecer mi diye düşündüm ama herkes yedigne göre bsey olmaz heralde yedim bende 🙂
YK_ cokcocuklu walla ben hamileyken de yedim şimdi 3 buçuk aylığız dün yine yedim çok şükür hiç problem olmadı hiç olacağını düşünerekte yemedim
deletedmom4842 cokcocuklu etli yeme bence etsizde acısız ye acı şeyler süte geçebiliyor tadını falan değiştirir belli olmaz
Aselim cokcocuklu Yediklerinden çok dikkat ediyordum Bebeğim 25 günlükken yedim sabaha kadar ağladı. Süt yapıyor ama aynı zamanda çok fazla gazda yapıyor. Dikkat edin derim.