Blackcloud Deletedmom_72 Ahahahah kesin kesin, tetanoz aşısı oldum acım vağr. Ona rağmen çizgiyi görmüşem.😖🤣
filtrelikahve 929621 hic bilmiyorum ki kuuzm ya kasiklarim agriyinca yapayim dedim bana bar gibi gözüktü yoksa dedim en iyisi bir tane daha aldirip sabah yapayim
luppoyanak filtrelikahve ay sanki hayali var gibi benimde çok kasıklarım ağrıyor 😱 umarım yoktur rabbim isteyene versin inşallah canım
filtrelikahve luppoyanak ayy amin rabbim isteyene versin hazir degiilim hic oglum harap olur diye korkuyorum cunku oglumda 4 ay her gun kustum 8 aya kadar sabah kalkar kalkmaz kustum ondan endişeleniyorum
ikiKudurukAnnesi filtrelikahve adetinize 8 gün varmış zaten çok erken yapmışsınız testi ama var içime öyle dogdu 😂
Blackcloud filtrelikahve Bayılma kız dur, dün bir arkadaşada aynısı olmuştu test yaptırdı negatif çıktı.😃
Happymamss 1Nazende bende gördüm sanki olabilir bence bir oglusunuz gelir belki bebiş varmı başka cinsiyet nedir
N54esrin filtrelikahve kızmayın ve üzülmeyin ama bende silik çizgi görüyorum allah hayırlısını versin 🙏