tekboynuzluat Sheqermom sebzeli bulgur pilavı ve patlıcan yemeği var yanında salata yoğurt falan filan
gns_123 Bebis 2 aylik olunca en cabuk ne yapılır telasindan hemen bi mercimej corbasi yanija pirinc pilavi eşimede salatayi kitlerim🤗
Deletedmom8453 Mrsbayan Yapıyorum. Çünkü eşim için her gün makarna da olsa olur ama tatlıya bayılıyor. Yani niye yemek bunu yaptın demez ama tatlı yapınca çook sevinir o yüzden her yemeğe yapıyorum
eSved Deletedmom8453 bende illa cayin yaninda bişey olacak çayi boş içemiyorum çocuklarda seviyor pasta kek falan
Mommm_ Ben kararsızım fikir verin kızlar Ispanaklı peynirli börek yanında şehriye çorbası Mantarlı tavuk sote yanında bulgur pilavı cacık Birde bizim yöreye ait kitel fum var 😂pek kimse bilmez ama kavurmalı hamurlu bişey Kararsız kaldım fikir verin
Queenhurrem_23 Sheqermom valla canım köftem pilavım var önceki günden yanına biraz patates püresi yapmayı düşünüyorum 😋♥️
Balarisi_melisEla Sheqermom pizza hamuru yoğurdum pizza yapicam,yoğurtlu patates yapicam birde dünden kurabiyem var