Arkadaşlar boş boş yorum yapmayın sizin de başkasının evliliğini sorgulayacaginiza neden aklınıza direk aldatma geliyor onu bir sorgulayın bence. Beni aldatıyor vs. Diye düşündüğüm için indirmedim. Son zamanlardan hemen hemen hergün sudan sebep çıkardığı kavgalarda sürekli böyle bir bana sen böylesin sen şoylesin diye imalarda bulunmasının nedenini öğrenmek için indirdim . Birileri ona benim hakkımda onu doldurup birşeyler anlatıyor ve ben bunu ona sorduğumda hiçbir cevap alamıyorum .Defalarca kavga ettik sabaha kadar konuştuk. Her seferinde tamamdır bu kez anlaştık dediğimde yine bir kavga adam resmen portakal suyunu kupa bardakta sıktım diye ben bu bardakta içmem diyip kavga çıkardı. 10 gündür konuşmuyoruz çok kötü kavga ettik ve kavga nedenimiz benim gidip ona sarılıp hadi kalk demem ( saat sabah 10:30 ) anlamladıramadigim bir sorun bir mesele var ortada oturun konuşun diyeceksiniz ama benim kendimi anlatmaya çalışmaktan konuşmaktan artık dilimde tüy bitti. Kim ona ne anlatıyor benim hakkımda niye anlatıyor bunu öğrenmek için indirdim. Onu takip etmek yada beni aldatıyor mu diye düşündüğüm için değil çok şükür öyle bir şey yok. İnsanları yargılamadan önce birde gelin insanların hayatına onların gözünden bakın.