Oldugugibibiri MeryemDuha bebeğiniz kaç kilo? Herkes kiloya göre damla demiş ama size neden 2 damla önerdi doktorunuz acaba?
MeryemDuha Oldugugibibiri Meryem Duha şuanda 8 kg hem doktoru gemde hemşiremiz günde iki damla önerdi.
Oldugugibibiri japonunannesi inşallah 🤲🏻 Teşekkür ederim kabızlık falan yapmadı değil mi? Ya da kaka renginde değişiklik ?
japonunannesi Oldugugibibiri hayır aile hekiminin verdiğini bir hafta kullandım microfer gelene kadar onda kabız ve huzursuz olmuştu. Çok şükür microferde öyle bişey olmadı kaka rengi de etkilenmedi ek gıdaya geçince değişti oda besinlerden kaynaklı
Toprakaren Bsradskran açık casi öcalan i bilmiyorum bazı markalar evet leke bırakıyor damaklara değmemesi lazım ki bu imkansız bisey ama benm kullandığım markada öyle bi sorun yok
Ysmndmrl Oldugugibibiri instagramda birmuhendisbirpediatris isminde çocuk dr olan. Şr bayan var o da sayfasında paylaşmış Demir ilaçları kiloya göre kaç damla başka markalarda var ordan da bakabilirsiniz
Sedaekrem Oldugugibibiri kilo basına 1 damla benım bebegım 6 kılo 730 gr dı 4 aylık oldugunda doktor 7 damla ver dedi ben ozele goturdum ferrum yazmıstı ben onu almadım senın dedıgın markayı aldım
Ysmndmrl Sedaekrem doktorum söyledi kiloya 2 damla önce bende çok gibi düşündüm ama verdim yinede şnstagramda çocuk dr olan sayfa Demir damlalarını ve ne kadar verilmesi gerektiğini yayaınlaöış orda da gördüm hatta orda z7 kg için 15-16 damla yazıyor
japonunannesi @Sedaekrem doktorum kan testi yapana kadar kullanalım dedi 9 aylık olduğunda test yapılacak o zaman karar verilecek
Zlm Oldugugibibiri kilo ile mi bilmiyorum bana doktor bu kadar kilo söyle kulkanivaksin demedi sadece içinde bı damlalık var onun çizgisine kadar çek dedi
Sedaekrem Ysmndmrl yanı doktorunuzun Bı bıldıgı vardır sen yine de sor da herkes doktorunun talimatına uysun yanı bebegı o takıp ediyor sonucta
Toprakaren Sedaekrem yeni gördüm canm mesajları demir damlası bazı markalarda damaklarda sarı leke yapar