oksitosin Deletedmom00881 insallah, üstümde kırgınlık var dediler beynimden vurulmuşa döndüm kaçasım geldi 😅
Deletedmom00881 Altunayin_annesi Allah yardımcın olsun canım, ilaçlarını kreş oğretmenine verip çocuğa vermesini ricaedebilirsin bence 😃
Baakpnr- Deletedmom00881 oyyyyy evet kuzum yaaa doğru zaman ne zaman diye araştırmaya girdim 😀🥰 yaaa askıya mı aldılar :/ kim bulaştı kuzuma 👊🏻
Deletedmom00881 Baakpnr- 3 tane manyak vardı ev hanımlarına cahil dediler, bende dayanamadım laf attım cıngar çıktı 😂😁
Kirmiziburun Deletedmom00881 12:46 zaman geçsin gün bitsin ve uyuyalım hiç Bir şey yapmak istemiyorum
Balarisi_melisEla Deletedmom00881 12.46 bi cezvede ihlamur bi cezvede ayva yaprağı kaynatiriyorum,acaba bebem kovit mi yoksa herzamanki geniz akıntısı mı diye dusunmekten kendimi yiyorum
Deletedmom00881 Balarisi_melisEla geniz akıntısı için harika bir tarifim var kökünden çözer kızınız bir yaşın üstünde ise, inşallah kovid değildir canım 🙏
Kirmiziburun Deletedmom00881 ayy keşke bıktım vallahi hava da bozdu bütün keyfim kaçtı biri bana kahve yapsa keşke çay kesmedi 🥺