Deletedmom00881 Saat 12:29 ➡️ bu oyunu açarken kidsli annişler beğenir mi diye düşünüyorum ve bi yandan da bebemi sallıyorum uyusa da bende azcık kestirsem…😁😍 Hadi bakalım kimler hangi saatte neler düşünüp neler yapıyor 😍 İyi eğlenceler kızlar 🤩
Altunayin_annesi Deletedmom00881 burda 13:32 pazartesi ise basliyorum, oglum dunden oksuruyor bu gun krese baslayacakti nasil olacak bu isler kara kara dusunuyorum hic keyfim yok😓
Deletedmom00881 Deletedmom8453 al benden de o kadar bu gün dondurucudan bişeyler çıkarıp şipşak pişirecem 😃
Deletedmom00881 Altunayin_annesi Allah yardımcın olsun canım, ilaçlarını kreş oğretmenine verip çocuğa vermesini ricaedebilirsin bence 😃
Deletedmom00881 homosapiens peofiline gir canım orda ismin yazıyor orays gir karşında ufak yuvarlak bişey çıkacak oraya tıkla karşıya yükle yazıyor ordan da galerine girip fotoğraf seç canım
Zebe Deletedmom00881 12:35 10 dakika daha uygulamada dolansam mı, 10 dakika daha erken uyusam mı? 🤯🤯🤯🤯🤯
Deletedmom8453 Fenty Fırında tavuklu karnabahar yapacam mercimek çorbası var dünden pilav var bir de. Bir de supangle yapayım dedim kocam sever 😂