aysenurkerem Pazar gününden beri ateşliyiz. Birçok kez doktora gittik. Gerekli müdehaleler yapıldı. Kanlarına bakıldı temiz çıktı. Testleri negatif. Viral enfeksiyon oldugu söyledi. Başına benzer bir durum gelen var mı? Nasıl bir yol izlediniz?
maysa-19 aysenurkerem çok geçmiş olsun.ilaclari varsa düzenli kullan beslenmesine suyuna dikkat et kısa sürede toparlar.insallah.
Zubidubi aysenurkerem özel doktorumuza gidip iğne yaptırdık oğlum şurup içmez her enfeksiyon da gider iğne oluruz 1 gün sonra düzelir çok şükür size de geçmiş olsun geçmiyorsa iğne yada serum isteyin
Busrminel aysenurkerem ay canım benim cok cok gecmiş olsıun fitil verin en güzel ateş düşürücü o 6 saatte bir ama doktorunuza danısın yinede
Alyaa_43 aysenurkerem dün sabah bizde 39 derece uyandık gece bişeyi yoktu boğazı enfeksiyon kapmış şişmiş Allahım çocuklar hasta olunca evde neşe kaynağıda olmuyo dün gözlerimin önünde eridi gitti yavrum ateşten gözlerinde yaş süzüldü yattığı yerde göl oldu Allahım bütün çocuklar şafi ismiyle şifa versin
aysenurkerem Zubidubi istedik zaten aldılar müşahadeye, kaç kez serum taktılar. Genel muayenesinde birsey yok dedi doktor herşeyi tertemizdi
aysenurkerem Busrminel paranox s işe yaramıyor maalesef başka bir marka önerdi o da düşürmüyor napacağımı şaşırdım. Dua edin bize 🥺
Busrminel Ezoliva yani ateşi düşüne kadar 6 saatte bir veryordum cocukta rahatlıyordu ama siz doktora sorun yinede daha bilinçli olsun riske atmayın her doktor başka söyleyebilir cünkü
Latiko aysenurkerem viral enfeksiyon iğne vurulmayınca en az üç günde geçiyor malesef keşke iğne vurdursaydınız
Prenses21 aysenurkerem ozele gidin cnm igne yada serum isteyin bol su ver allah korusun havale gecirir ates beklemeye gelmez
aysenurkerem Prenses21 direk götürdük zaten, serum sonrası düşüyor ve tekrar başlıyor. Muayenesi temiz boğazda kulağında birsey yok
Busrminel Ezoliva işte demek istediğim şey buydu bizim doktorumuzda 6 saatte bir ateşi düşene kadar devam demişti her doktor farklı
Busrminel aysenurkerem zaten o şurup içmemeleri o kadar büyük sorunki cok fazla direniyolar malesef fitil vermek zorunda kalıyorum
Busrminel aysenurkerem aaaa o bizde cok işe yaradı deek ateşi düşürüyor o zaman sizin direncli ateş baya 6. Hastalık falanda olabilir cünkü direncli ateş gösteriyor bu hastalıkta cok cok gecmiş olsun telas yapmayın bol bol su içirmeye calısın emzirin sıvı takviyesi alsın bebiş