busra37 Bi çocuk gece 4buçuktn bu saate kdar bi memedeki sütü içemez mi. 2çekiyo bırakıyo. En son o mememi dün akşam emmişti. Bu kadar az yiyen var mıdır acaba 🤷 bu arada 3ay 19günlük
Serengk busra37 uzun süre memede kaldığı şçin sütün tadı değişmiş olabilir mi? Bence o göğsünüzü sağın tekrar deneyin alacaktır
Zmnl19 busra37 benimki 18 gunluk btun gun memedeydiii ilk 1 hafta aglio ne kdr katilio gazini cikarioruz kusuyo alti temiz meger cocuga sutum yetmiormus bi olcek mamayi bi verdik kanakana icti
Derininannisi busra37 bir çok postta gördüm meme istemiyor diye ben de de aynı durum var düne kadar memeye saldıran bebeğim şimdi emmiyor biberon pompa arayışına koyulduk sonumuz hayrolsun artık sıcaklar dan bebekler de etkileniyor Galibe
busra37 Zmnl19 emdikçe sütünüz gelir aslımda ne kadar çok emmek o kadar çok süt demektir bide bolca su için
Mirac_21032019 busra37 sütünün olmamasından degil cnm memeyi emmek istemiyo olabilir sen cok az bi mama dene istersen
Htc1234 https://instagram.com/emzirmedanismani_konya?igshid=u9411fi1vzep bi göz atabilirsiniz Derininannisi busra37
Zmnl19 busra37 emior cnm surekli veriorum ama skntili seyler yasadim onunda etkisi var ister istemez kafami taktim ondn gitti sutlerim😣
busra37 Zmnl19 anladım canım üzüldüm senin adına hayatta bişeyi takmıcaksın ama yapamıyoruz maalesef 😔
deletedmom763 Derininannisi bebeğiniz ne kadarlık . Benim bebeğimde memeye çok düşkün ama bazı zamanlar emmek istemiyor resmen savaşıyoruz 3 -4 gün sürüyo bu durum sonra çok şükğr düzeliyor
busra37 deletedmom763 atak olabilir yada bebek bunlar dakikası dkikasını tutmaz ki ama şükür normale dönüyomuş
deletedmom763 Derininannisi atak döneminde olabilir . Bnmki denk mi geldi bilmiyorum tam atak haftasında emmeyi bırakmıştı ama yine başladı
busra37 deletedmom763 benimkide atakktaymış 19gün vae daha bitmesine bide diş etleri beyazlamış onunda huysuzluğu var galiba 🤦🏻♀️
Zmnl19 busra37 Yok ya lohusaligimi zehir etti kayinvalidem en sonunda evlerini bastim nasil kacmasin sutum