GizemUraz 3.5 aylıktı sünnet olduğunda. Eylülün 12sinde olduk. Sakinleştirici iğne yapmış doktor onun etkisiyle ameliyattan çıkınca bir kere emdi sonra 3 saat uyanmadı. Uyanınca yatim saat kadar ağladı ağrı kesici fitil verdik ağlaya ağlaya uyuyakaldi yavrum. Bir daha da ne ağrısı ne ağlaması oldu. Hatta bizim doktor bant gibi birşey sarmıştı pipiye. Her alt değiştirmede yıkayın 2 3 günde düşer bant dedi öyle karton bardak filan kapatmaya gerek kalmadı. Ertesi gün yıkamıştık hicbir sorun olmadi
xrem Ya bende yaptırdım 2 buçuk aylık karton bardak durmadı sargı bezine krem sıkıp kapatıyom hep altını açık bırakınca heryerimize işiyo😂 çok ağrılı ve acılı geçti bizim sürecimiz pipisi tıkanıkmış çünkü açmışlar falan şimdi geçiyo gibi ama huyu bile değişti valla pişman oldum ama sağlık için şarttı🤦🏻♀️
Plndlgn Bende 1 hafta oldu yaptıralı bizim bebiş 4.5 aylık genel anestezi yapmıyorlar zaten sedasyon die bişey uyguladılar sakinleştirici gibi snra lokal yaptı.. Pipisinde bandaj filan sargı tarzı hiç bişey yoktu. 1 beden büyük Bez kullandık Çok Bi zorlukta yaşamadık ilk çıktıgı da yarım saat uyudu zaten snra yavaş yavaş kendine gelmeye başladı yarım saat durmaksızın ağladı ama acıdan değil sakinleştiriciden kaynaklı sesleri yüksek duyarlarmış çift görürlermiş filan sonra sakinledi.. Snra da 1 kere çişini yaparken ağladı. Hiç bişey olmamış gibi günümüzü devam ettirdik.. Hemen düzene girip iyileşiyor.. Bizimki iyileşti bile
deletedmom4842 Plndlgn Ben yaptırıyorum devlette yarın haftaya 4 aylık olacak ama yanına alırlar mı onu düşünüyorum alamayız dediler belki ısrar falan yarar mı diye sordum
Plndlgn deletedmom4842 devlette yaptırabiliosan ne güzel ben yapmıyolar die biliyordum.. Almıyorlar ya bizde çok istedik özel bide yani bide tanıdıktı yapan yine almadı