JrEminJrbusra Bartununannesi çok yazdım ama 😃 benim eltimde aynı doktora gittik kuzenimin oğluda hepimiz memnunuz ☺️
Meron Bartununannesi Ankaradaki kliniği nerde acaba. Bizde araştıryoruz da memnun olanlar var sanırım baya gidip görüşmek istedim.
Bartununannesi Meron biz Istanbuldakine gidicez. Ankara da Elif sünnet klinigi olarak geciyor sanırım
Alperenimm Bebeğim 10 günlük ne zaman yaptrmak mantıklı bilen varmı ?, istanbuldaki kliniği nerde ve fiyatı nedir bilgilendirrmisiniz
JrEminJrbusra Alperenimm biz 600verdik diye hatırlıyorum,,eltim bir yıl önce 400 vermişti ankara da oda,,fiyat şehir değişince değişir mi bilmiyorum,ne kadar küçük okadar iyi iyileşmesi çabuk oluyo yinede arayıp danışabilirsiniz
JrEminJrbusra Ankarada hastane metrosunun orda elif sünnet kliniği olarak geçiyor,,çocuk için özel kıyafette var giydirip foto çekiyorlar ekstra sizde hazırlanıp giderseniz foto işinide halletmiş olursunuz
Bartununannesi JrEminJrbusra benimkide cok ağladı o verdigi uyusturucu jel ile susturduk sonunda. Bende pisman oldum resmen :(
JrEminJrbusra Bartununannesi ertesi güne bir şey kalmıcak☺️ Bende ağladım valla oğlumla insanın elinden de bişey gelmiyo ama ilerde iyiki olmuş diceksiniz ☺️
ozi Bartununannesi Ben geçen sene 7 yasindaki oğlumu ve 1 yaşındaki yegenimi sünnet ettirdim orda. İlgi alaka öncesi ve sonrasında güzel. Klipsli sünnet ediyorlar. Bu senede oğlumu 2 aylıkken normal bir hastanede kesme yöntemiyle dikişli sünnet ettirdim. Eğer hangisi derseniz dikişli sünnet daha cabuk iyilesti diyebilirim.