Emirinannesiiiiiii Catlakbiranne Kilom 60 Boyum 1.68 Evlenmeden önce 54 tüm çok memnundum ama 60 dan inemiyorum 😑
_____ Deletedmom6262 ya ben yiyorum öyle su içince kilo alanlardan değilim hiç oturunca 2 pizza gömerim mesela veya 2 hamburger hakkını veriyorum yemenin ama şimdi diyetteyim 10 kilo verdim 1,5 ayda inşallah biraz daha verirsem çok iyi olacak
Goktugakca-3419_ CatlakbiranneBoyum 1.62 kilom 71 evlenmeden önce 50 kiloydum 2 çocuk doğurunca böyle oldum tabi ama kilomdan memnun değilim 55 olayım diye düşünüyorum 😊ama düşünce işte😁
gurbetcimami Catlakbiranne 1.68 boyum kilom de 86.5 di şu an diyetteyim 75 kiloya düştüm önceye göre biraz daha memnunum
YeniAnneIstanbul Catlakbiranne boyum 180cm kilom 75 bir 15 kg vermem gerekiyor dogumdan sonra kilo aldim
Samilknur41 Boy 153 kilo 39 cok memnun degilim biraz fazla zayifim . Saglik acisindan sorun yokta cok gucsuzum oglumu iki dk tasiyinca hemen yoruluyorum . Biraz kilo alsam hic fena olmaz soyle 45-50 arasi ama hic alacak gibi durmuyorum
_YanakReisinAnnesii Aozlemb kilolu durmuyorum görünüşte ama bana göre fazlaca fazlalığım var 😂 hayatım da hiç bu kiloları görmedim 🤦♀️
Aozlemb Evlendikten sonra zaten olan oluyor 😂boyum 57 kilom 69 çok memnuniyetsizim iki cocugumuda emziremedim kilolarım ondan kaldığını düşünüyorum yemeğe fazla düşkünüm tatlıyla hiç aram olmadı sevmem yaşım 25 kendimi 55 gibi hissediyorum son 2 Yıldır🤦♀️
Whiteheart Catlakbiranne 1.72 boy 58 kg hamilelik öncesindeki eski kiloma geldim son 4kg vardı onuda verdim yediklerime dikkat ediyorum Detoksla başardım
ebz09 hemsireanneaybuke ben de hep kilolu olmak isterdim. Kilo demek sağlık demek bana gore(aşırıya kaçan haric). Kilo vermeye çalışmak benim için hayal oluyor. Diyet yapicam yaa diyenlere bile imreniyorum.
Altaycenk Bouyum 162 dogumdan sonra 68 kilo oldum 3 aydır diyeteyım şuan 59 duştum 53 kadar devam 🏃🏻♀️
ebz09 Blackcloud ozaman karşıdan yuvarlanarak mi gelirim ki acaba 😂boy yok ki kaldırayım artı 20 kiloyu😂😂 ama 10 olur alirim bı 10