Ecis Sahralia Aynen ben de doğallığına kanıp aldım,Bebeğim gece uykusunda bile ciş yapınca uyanıyordu rahatsız oluyordu. Tekrar molfixe döndüm ben çok memnunum
Cennetinsusu Sahralia 10 aydır kullanıyorum. Büyük veya küçük gelmedikten sonra hiç sızdırma olmuyor. 🤷♀️ Bebekten bebeğe değişiyor demek ki durum
ALPASLANINannesi Suluusepken bizde de goon cok sizdirdi her seferinde molfix pisik yapti sleppy ye basladik bakalim sizdirmaya yok insallah pisik de olmaz 23 gunde 3. Marka bezimiz hadi hayirlisi :)
Suluusepken ALPASLANINannesi bende hepsini denedim miniesde güzeldi ama numara büyüyünce sızdırdı 🤷🏼♀️ Dört aylık benim kızımda beş marka denemiş oldum 😂
Gymy Sahralia bnde kullanıyorum bi sıkıntı olmadı gevşek mi bırakıyorsun acaba yada küçük geliyordur 🤷♀️
AselinAnnesi Sahralia 15 aylık olacak hala kullanıyorum ne sızdırma ne pişik ben memnunum, bu bez işi her bebekte farklı o yüzden bence kötü yorumlamanızın bi faydası yok başka markaları denersiniz bebeğiniz için ideal olanı bulana kdr bitti 😅
Seral Sahralia bende sleppy kullanıyorum bizdede ole bi osrun olmadı üstelik oğlum da fazlasiyla kaka yaptığıda oldu ama daha hic sizdirma veya taşma olmadi
mrshavva Sahralia sızdırmaya sadece külot bezde yaşadık oda son paket açtım bitsin bir daha almayacağım hareketli diye tercih etmiştim ama pişman oldum 🙄