Sahralia Evet malesef çişimizi bile sızdırdı hatta ne sızdırma görenler ya neden kaliteli bişey almıyorsun dedi 😝 sleepy dedim doğal saf su vs ... o görüntüden sonra hepsi reklam geldi bana bebeğimi kucağıma aldım öyle yere çıp çıp aktı 1 kere tek olsa değiştirmeyecektim bunu 4 defa yaşadım her kaka da alt üst komple değişiyoruz arka üstten sızmasa yanlardan sızdırıyor herhalde artık sadece ıslak havlusunu alırım o konuda sıkıntımız yok molfix sipariş verdim umarım memnun kalırım 🙏🏻
sevcan Sahralia bende primadan sleepye gecmıstım kızımı acayıp pişik yaptı ve hep üzerini değiştırıyordum sızdırdı sürekli. Molfixe gectım uzun suredır kullanıorum asla sızdırmıyor. cok memnunum. sadece kalıbı bıraz dar bıraz büyük almak lazım.
Haticevys Sahralia 6 aydir kullaniyorum hic bi sizdirma yasamadim beziniz buyukse sizdirma olabilir aksine bir kerw markette kalmadigi icin molfix aldim mafetti oglumu naylon oldugy o kadar belli ki hisir hisir edip durdu beni bile rahatsiz etti pisik oldu hemde cok kotu su falan topladi sleepy den vazgecmem asla 🥰🥰🥰🥰🥰
Sahralia mavisinannesi17 şöyle diyeyim 1 ve 2 yi kullandım aynı sorun var ben de numaradandır dedim ama değil
mavisinannesi17 Sahralia Allah Allah biz yaşamadık daha öyle bi sorun şu an güzel gidiyor inşallah yeni bez size iyi gelir
EzgiDuru Sahralia 6 aydir tek bi siZdirma yasamadim 🤷🏼♀️ Beden konusunda bi karisiklik mi yasadiniz acaba
Sahralia Drelf ben de çok korkuyorum ama mecbur kaldım ıslak mendil değiştirdim onda pişik oldu 2 gündür hindistancevizi yağı pişik kremi ile geçirmeye çalışıyorum ama sızdırmayı da göze alamıyorum artık kıyqfetleri dayanmıyor denemek zorunda hissettim zaten deneye deneye en iyiysini buluruz inşallah pişman olmam
Suluusepken Sahralia can bebe, sleepy, molfix, kullandım sızdırma hepsinde oldu ama en iyisi molfixdi yine onda da çok kötü koku oluşuyor yapar yapmaz kakasını. Goon un premieım soft olanını aldım hepsinden iyi çıktı 30 lu paketini alıp bi şans verin derim 🙋♀️
ALPASLANINannesi Suluusepken bizde de goon cok sizdirdi her seferinde molfix pisik yapti sleppy ye basladik bakalim sizdirmaya yok insallah pisik de olmaz 23 gunde 3. Marka bezimiz hadi hayirlisi :)
Kirpisacinannesi Can bebe çok kötü sızdırıyor ve inanilmaz pişik yapıyor hataya dustim aldım Molfix çok çok iyi uzun zamandır kullanıyorum sizdirma olmadı
melihbugraninannesi Primadan sleepye geçtim desiğiniz gibi hergün defalarca alt üst değiştirme bi kaç gün sonra öyle bir pişik yaptı ki ertesi gün hastanede aldım soluğu doktora kaç günlük pişik bu mantara dönmüş resme dedi ve bin pişman oldum aldığıma molfixe geçtim ondan memnun kaldım ara ara sızdırsada devam ettim bezimin bittiği ve temin edemediğim bir gece hediye gelen bimin bezi jenny willy kullanmak zorunda kaldım ama nasıl ön yargılı sabaha kesin batacak heryer pişik yaparsa diye hazırladığım kremler derken sabah oğlum üç günün sonunda bir doldurmuş ki yok öyle bişi bir baktım ne dışa geçme var ne sızdırma ne üst değiştirme ne pişik ne kozarıklık beş aydır onu kullanıyorum ve yok böyle bi rahatlık önyargılı olmadan kesinlikle tavsiye ederim 🙋♀️ Sahralia